Jakub Forgács Krimi Krimi

Dopravná nehoda v smere na Bystricu: Vodič škodovky dostal mikrospánok a potom to prišlo! FOTO

V smere na Banskú Bystricu došlo k dopravnej nehode. Podľa slov mužov zákona vodič (38) osobného auta značky Škoda Superb z dôvodu mikrospánku stratil nad autom kontrolu a následne havaroval.

Ilustračný obrázok k článku Dopravná nehoda v smere na Bystricu: Vodič škodovky dostal mikrospánok a potom to prišlo! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

Nešťastné momenty pri Bystrici. V sobotu poobede došlo na ceste I/59 za obcou Polkanová v smere na Banskú Bystricu k dopravnej nehode.

„Vodič (38) z okresu Dolný Kubín na vozidle Škoda Superb z dôvodu mikrospánku stratil kontrolu nad vozidlom. Prešiel s ním do protismeru, kde narazil prednou časťou vozidla do železného zábradlia na moste, kde sa vozidlo zakliesnilo a prevrátilo na ľavú bočnú stranu, kde zostalo stáť,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Ako ďalej hovorkyňa polície povedala, vodič utrpel pri dopravnej nehode ľahké zranenia a bol prevezený na vyšetrenia do nemocnice. „Alkohol u neho zistený nebol. Škoda, ktorá vznikla pri nehode, je odhadnutá na 8 000 eur,“ dodala Faltániová.

Foto: ilustračné

FOTO z miesta hrozivej nehody: Škoda zostala zakliesnená na moste
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM