Tlačové správy

Doprajte svojmu juniorovi niečo extra, teraz úplne zdarma

Kým je dieťa malé a žije pod jednou strechou so svojimi rodičmi, zvyčajne je všetko v najlepšom poriadku. Býva s nimi v spoločnej domácnosti a k dispozícii má kompletný rodičovský servis. Keď sa však ocitne na prahu dospelosti, skôr či neskôr prejaví túžbu osamostatniť sa.

Ilustračný obrázok k článku Doprajte svojmu juniorovi niečo extra, teraz úplne zdarma
Zdroj: Dnes24.sk

Práve toto je moment v živote mladého človeka, na ktorý je vhodné pripraviť sa vopred. Vynikajúca voľba je stavebné sporenie Junior extra v Prvej stavebnej sporiteľni.

Plánovať sa oplatí

Pýtate sa, prečo práve stavebné sporenie v PSS, a. s.? Pretože je jedným z najlepších spôsobov, ako výhodne a bezpečne pripraviť svojmu potomkovi prostriedky na zabezpečenie si prvého vlastného bývania. Mimochodom, uzatvorenie prvej zmluvy o stavebnom sporení Junior extra v Prvej stavebnej sporiteľni pre dieťa až do 18 rokov (v tarife JE) vás počas tohtoročného júna nebude stáť vôbec nič.

Výhodne si nasporte

Líder na slovenskom trhu stavebného sporenia nadštandardne zhodnotí vaše vklady na účte stavebného sporenia. Každý kto sporí, má nárok na štátnu prémiu. Aj v tomto roku opäť v maximálnej výške až 66,39 €. Vklady stavebných sporiteľov sú chránené až do výšky 100 tisíc €. Navyše, PSS, a. s., poskytuje aj tzv. extra istotu. Rodičia vďaka nej môžu svoje deti zabezpečiť pred nečakanými udalosťami. To znamená, že v prípade úmrtia rodiča alebo zákonného zástupcu uvedeného v zmluve o stavebnom sporení bude PSS, a. s., pokračovať v sporení namiesto neho pravidelnými mesačnými vkladmi až do nasporenia polovice cieľovej sumy, maximálne do výšky 10 tisíc €.

Čaká na vás stavebný úver

Cieľom však nie je len sporiť a zhodnocovať vklady. Cesta k vlastnému bývaniu vedie po dosiahnutí dospelosti cez stavebný úver, na ktorý má po splnení vopred stanovených podmienok zákonný nárok každý stavebný sporiteľ. Jeho výhodou je nízky a počas celej doby splácania garantovaný úrok. Navyše, stavebný úver až do výšky 50 tisíc € získa stavebný sporiteľ aj bez založenia nehnuteľnosti a tiež bez dokladovania výšky svojich príjmov. Existujú však tiež iné – rýchlejšie riešenia – v podobe medziúverov.

Viac informácií získate u obchodných zástupcov PSS, a. s.. Ich zoznam nájdete na www.pss.sk alebo zatelefonujte na 02/58 55 58 55.

TIP PRE VÁS:
Klient, ktorý v PSS, a. s., spláca úver a narodí sa mu dieťa, do troch mesiacov od jeho narodenia môže požiadať o polročný odklad splátok.

(PR) – Za obsah aj fotografiu zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM