Tlačové správy

Celebritný advent na ĽudiaĽuďom.sk

Dara Rolins, Matej „Sajfa“ Cifra, Nela Pocisková, či Richard Müller. Aj tieto známe osobnosti sa stali súčasťou veľkej vianočnej kampane darcovského portálu ĽudiaĽuďom.sk.

Ilustračný obrázok k článku Celebritný advent na ĽudiaĽuďom.sk
Zdroj: Dnes24.sk

Dokopy vzniklo 24 celebritných benefičných e-aukcií, zvýťažok poputuje v prospech ľudí vo finančnej núdzi, ktorí majú na portáli zaregistrovanú svoju výzvu.

Stretnutia, zážitky, suveníry, darčeky. To všetko sa rozhodli jednotlivé celebrity ponúknuť do aukcie na dobrú vec. Podporia tak ľudí alebo organizácie, ktoré potrebujú finančnú pomoc. Celá kampaň bola spustená v pondelok, 24.11.2014, od kedy sa verejnosť môže zapojiť do prvej dražby. „Je ňou sada podpísaných CD speváka Roba Opatovského. Každý e-aukcia trvá jeden týždeň a končí vždy v deň, pod ktorým sa nachádza v našom adventnom kalendári. Prvá e-aukcia teda končí 1.decembra večer, druhá, patriaca hokejistovi Lacovi Nagyovi, 2.decembra a Tamaru Heribanovú a jej e-aukciu bude možné dražiť do 3.decembra večer. Takto sa postupne otvorí všetkých 24 okienok, pod ktorými sa jednotlivé celebritné e-aukcie nachádzajú,“ povedal PR manažér portálu Tomáš Mácha. Ako ďalej dodal, denne bude spustená len jedna e-aukcia, aby sa zachoval princíp skutočného adventného kalendára, kedy sa taktiež otvára len jedno okienko denne.

Každá e-aukcia je vyhlásená v prospech konkrétnej výzvy, čiže žiadosti o finančnú pomoc, zaregistrovanej na darcovskom portáli ĽudiaĽuďom.sk. Príjemcu výťažku z e-aukcie si vyberali samotné celebrity. „Podstatná je snaha a ochota pomôcť tým, ktorí to najviac potrebujú. Veľmi sa tešíme a vážime si ochotu všetkých, ktorí sa rozhodli svojou troškou urobiť tohtoročné Vianoce núdznym ľuďom o čosi krajšie. Do aukcií naše osobnosti navyše venovali skutočne zaujímavé veci a zážitky. Tešiť sa môžete na podpísané knihy, osobné stretnutia, let lietadlom, skvelé športové suveníry, lístky do divadla, spoločné obedy, či balíček osobne upečených medovníčkov,“ dodal Mácha.

Všetky e – aukcie celebrít sa nachádzajú na samostatnej podstránke advent.ludialu­dom.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM