Jakub Forgács Šport

Bystrické florbalistiky v strhujúcom VIDEU: Na úvod sezóny čelili nováčikovi aj víťazovi ligy

Banskobystrické florbalistky zahájili novú sezónu. Hneď v jej úvode ich čakal ťažký domáci dvojzápas. Ako sa im darilo proti Bratislavčankám a minuloročnému víťazovi ligy? Pozrite si na fotkách a v napínavom videu z turnaja.

Ilustračný obrázok k článku Bystrické florbalistiky v strhujúcom VIDEU: Na úvod sezóny čelili nováčikovi aj víťazovi ligy
Zdroj: Dnes24.sk

„V prvom zápase sme proti nováčikovi začali zbrklo a po ich dvoch zlepených góloch, sme zrazu prehrávali 0:2. Nevedeli sme, čo môžeme od nich čakať. Baby začali hrať rýchlejšie a využívať šance. Zápas sme otočili strelením siedem gólov a súpera sme nepustili do väčšej šance,“ uviedol tréner 1.FbK Quick Sport Banská Bystrica Zdenko Babík, ktorý dodal, že nakoniec zaslúžene vyhrali 7:2 a dva body ostali doma.

Ako pokračoval, v druhom zápase nastúpili proti minuloročnému víťazovi ligy. „Zápas bol vyrovnaný a útoky sa menili na oboch stranách. Za stavu 1:3 pre Kysučanky sme dokázali streliť gól a v tretej tretine sme diktovali tempo hry, no vyrovnať sa nám už nepodarilo. Súper mal viac šťastia v zakončení a dokázal na našej horúcej pôde vyhrať,“ povedal tréner.

„Odohrali sme doma v Slovenskej Ľupči dva výborné zápasy, aj keď sa nám nepodarilo s Kysuckým Novým Mestom aspoň remizovať. Remíza by bola zaslúžená,“ uviedol Babík, ktorý baby za predvedený výkon v oboch zápasoch pochválil. „Ešte nás čaká 19 zápasov a hrá sa o 38 bodov, takže všetko je otvorené,“ dodal.

Výsledky turnaja

  • 1.FbK Quick Sport Banská Bystrica – FbO Florpédo Bratislava 7:2 (1:2;2:0;4:0)
  • 1.FbK Quick Sport Banská Bystrica – MKŠS FBK Kysucké N/M 2:3 (1:2;0:1;1:0)

Najbližšie zápasy

  • 11.10.2014 Bra­tislava – zápasy proti Lido Bratislava a Malacky
  • 25.10.2014 Malacky – zápasy proti Michalovciam a Trenčínu
  • 15.11.2014 Bra­tislava – zápasy proti Partizánske a Florpedo Bratislava

Pozrite si momenty z turnaja v Slovenskej Ľupči v našej foto a videogalérii!

Bystrické florbalistky nastúpili do novej sezóny
1
Galéria
Bystrické florbalistky nastúpili do novej sezóny
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM