Jaroslav Dodok Rôzne

Zvolenská Europa už otvára: Špeciálne kino aj Rytmus!

Nové nákupné centrum vo Zvolene otvoria už v piatok. Tešiť sa môžete na speváčku Daru Rolins či rapera Rytmusa. Po štarte zvolenskej Europy tak bude mať mesto konečne kino. To sľubuje vďaka špeciálnym sedadlám aj unikátny 4D efekt.

Europa Shopping Centre ponúkne pre svojich návštevníkov nielen nákupy, ale aj nový flek pre stretnutia či zábavu. Vďaka svojej polohe predĺži centrum Zvolena. Pre ľudí pribudne nový supermarket s potravinami, ale aj obchody so šperkami, značkovými odevmi, knihami či kozmetikou. Priestory moderného foodcourtu budú slúžiť pre všetkých, ktorí sa chcú najesť.

[blockquote]Zvo­lenská Európa je vzdialená len 20 kilometrov od Europa Shopping Centre Banská Bystrica, čo môže spôsobiť úbytok návštevníkov druhej spomínanej „európy“. To môže zapríčiniť aj Europa Cinemas Zvolen. Dve sály multiplexu s takmer 400 miestami budú uvádzať najnovšie filmové lahôdky v 3D kvalite. Ako jediné kino v strednej Európe však vtiahnu diváka do inej dimenzie vďaka špeciálnym pohyblivým sedadlám a vytvoria neopakovateľný 4D efekt.[/blockqu­ote] O relax a zábavu sa postará aj tretie podlažie, na streche zažijete výhľad na zvolenské námestie, ale aj na okolie mesta: malebnú Zvolenskú kotlinu a neďaleké pohoria.

[color=#ff0000]­VIAC NOVINIEK Z UNIKÁTNEHO PORTÁLU ŠTUDENT24.sk NÁJDETE[link=http://www­.student24.sk/clan­ky?all] TU![/link][/co­lor][size=15][/si­ze]

student24.sk/e­uropazv.sk foto: webnoviny, europazv.sk

esc zv
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM