Hokej

Zvolenčania doma pretrhli šnúru prehier: Hráčom Michaloviec nedovolili bodovať

Hokejisti HKM Zvolen zdolali v dohrávke 29. kole Tipos extraligy na svojom zimnom štadióne Michalovce 6:3 a pretrhli tak šnúru troch prehier.

Ilustračný obrázok k článku Zvolenčania doma pretrhli šnúru prehier: Hráčom Michaloviec nedovolili bodovať
Zdroj: TASR/Ján Krošlák

Bodovo sa Zvolenčania dotiahli na lídra Slovan Bratislava, majú však na konte o zápas viac. Celok z východu Slovenska nevyhral už tretí duel za sebou a neposunul sa tak zo šiesteho miesta v tabuľke nahor.

Domáci viedli v polovici stretnutia 2:0 po góloch Bondru a Csányiho, pričom pred druhým presným zásahom museli vystriedať uzdraveného brankára Patersona, ktorý sa znovu zranil. Následne hostia pridali na aktivite a vyrovnali na 2:2. Lenže do prestávky po strele Mudráka tečoval puk Langkow a v tretej tretine sa k nemu gólovo pridali Sideroff a Jedlička – 5:2. Michalovčania ešte zdramatizovali duel zásluhou Buca, ale tri body napokon zostali pod Pustým hradom.

HKM Zvolen – HK Dukla Ingema Michalovce 6:3 (1:0, 2:2, 3:1)

  • Góly: 8. R. Bondra (Hain, Jedlička), 28. Csányi (Mudrák, Kolenič), 37. Langkow (Hanna, Jedlička), 50. Sideroff (Langkow, Huntebrinker), 51. Jedlička (Langkow, R. Bondra), 58. Marcinek (R. Bondra, Hanna) – 33. Žitný (Chalupa), 34. Pavlovs (Pereskokov, Osburn), 52. Buc (Žitný, Suja)
  • Rozhodovali: Hronský, M. Novák – D. Konc ml., Haringa
  • Vylúčenia na 2 min: 2:2
  • Presilovky: 1:1
  • Oslabenia: 0:0
  • 1 071 divákov
  • Zvolen: Paterson (27. Trenčan) – Messner, Hain, Mudrák, Hanna, Kubka, Sládok, S. Barcík – Jedlička, Langkow, R. Bondra – Sideroff, Huntebrinker, M. Hecl – Stupka, Marcinek, Zuzin – Kolenič, Šiška, Csányi
  • Michalovce: Škorvánek – Glazkov, Macejko, Hammond, Osburn, Mihálik, Michalčin – Buc, Valentini, Vašaš – Matúš Paločko, Pavlovs, Pereskokov – Suja, Bjalončík, Žitný – Chalupa, Galamboš, Zabusovs

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Ďalšie aktuálne správy

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM