Stanislav Černák Samospráva

Župné noviny pútajú pozornosť aj naďalej: Krajským mesačníkom sa už zaoberá prokuratúra!

Obsah najnovšieho čísla župných novín Náš kraj neostal dlho bez pozornosti. Najskôr zaujal poslancov a už aj banskobystrickú okresnú prokuratúru. Tá sa začala predmetnými novinami zaoberať.

Ilustračný obrázok k článku Župné noviny pútajú pozornosť aj naďalej: Krajským mesačníkom sa už zaoberá prokuratúra!
Zdroj: Webnoviny.sk

Najnovšie číslo krajského mesačníka naozaj zaujalo. A to svojím obsahom. Väčšina článkov župných novín je totiž venovaná predsedovi Bankobystrického samosprávneho kraja Marianovi Kotlebovi a podľa niektorých poslancov sa mesačník zmenil na jeho politický plátok. Prečítajte si reakcie poslancov v tomto ČLÁNKU.

Obsahom mesačníka Náš kraj sa už z vlastnej iniciatívy začala podľa najnovších informácií zaoberať aj banskobystrická okresná prokuratúra. „V súčasnosti okresná prokuratúra skúma obsah z trestnoprávneho hľadiska,“ reagoval pre Pravdu hovorca Krajskej prokuratúry v Banskej Bystrici Ivan Vozár.

Na titulke nového čísla župných novín je článok Marian Kotleba oslobodil Úrad BBSK o tom, že 14. marca, „v deň slávneho 75. výročia slovenskej štátnosti“, dal Kotleba z budovy Úradu BBSK zvesiť vlajku Európskej únie. V čísle je aj článok o úspechoch slovenského štátu z rokov 1939 – 1945, kde sa píše napríklad to, že za prezidenta Tisa „sa žilo ako v nebi“, rozhovor s Kotlebom nazvaný Sto dní boja proti politickej mafii či článok Marian Kotleba bojuje za bezpečnosť.

dnes24/webnoviny

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM