Jakub Forgács Krimi

Zrážka piatich áut v Bystrici ochromila dopravu: Pozrite si ZÁBERY priamo z miesta!

Dlhočizné kolóny a hromžiaci vodiči. Tak vyzerala cesta z práce či školy mnohých Bystričanov. Za komplikácie mohla zrážka pri Hrone, ktorá na desiatky minút ochromila dopravu. Prinášame vám FOTO z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka piatich áut v Bystrici ochromila dopravu: Pozrite si ZÁBERY priamo z miesta!
Zdroj: Dnes24.sk

Desiatky minút upchaté cesty v Banskej Bystrici a dlhé kolóny na hlavnom ťahu. V utorok v popoludňajších hodinách došlo krátko pred 15:50 na ceste I/66 pri križovatke s Kapitulskou ulicou k zrážke, ktorá ochromila dopravu v meste. „Nebolo to riešené ako dopravná nehoda, ale škodová udalosť,“ uviedla banskobystrická policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová so slovami, že dokopy sa zrazilo päť áut.

„Vinníkom nehody bol vodič (49) z Banskej Bystrice, ktorý viedol Kiu Sportage. Nedodržal dostatočnú vzdialenosť medzi vozidlami a narazil odzadu do ďalšieho vozidla Volkswagen Touran. To odhodilo ďalej do Hyundai Tucson. To následne narazilo do Peugeotu 407 a potom do Hyundai Santa Fe,“ pokračovala hovorkyňa.

„Aspoň 50 minút bola obmedzená premávka, uzatvorená cesta, pričom polícia odkláňala dopravu popod trať pri malej železničnej stanici. Potom už sprejazdnili jeden pruh,“ povedala Petrovičová so slovami, že v meste sa v tom čase tvorili dlhé kolóny.

Ako ďalej uviedla, keďže išlo iba o škodovú udalosť, škoda vyčíslená nebola, „Vinníkovi nehody bola uložená bloková pokuta vo výške 50 eur,“ dodala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Uzatvorená cesta, dlhé kolóny: Zrážka na hlavnom ťahu ochromila dopravu
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM