Barbara Dallosová Rôzne

Známa policajná hovorkyňa prežíva krásne obdobie: Keď uvidíte túto fotku celú, hneď pochopíte!

Známa policajtka, ktorá sa nám často prihovára z televíznych obrazoviek, ale i cez naše portály, prežíva krásne obdobie. Pozrite si exkluzívne FOTO a hneď pochopíte :)

Ilustračný obrázok k článku Známa policajná hovorkyňa prežíva krásne obdobie: Keď uvidíte túto fotku celú, hneď pochopíte!
Zdroj: Dnes24.sk

Hovorkyňa banskobystrického Krajského riaditeľstva Policajného zboru Petra Kováčiková na niekoľko mesiacov odloží uniformu. Známa tvár sa totiž na čas stane maminou na plný úväzok.

Prekvapiť sa nenechali

Pred vyše rokom sa Petra Kováčiková, dovtedy Vašková, vydala. Písali sme TU. S manželom Petrom, tiež policajtom, už pred svadbou mali synčeka Matúška. Ako prezradila Petra, o štvrtého člena by sa mala rodinka rozrásť už onedlho.

,,Pohlavie bábätka sme si nechali prezradiť, pri toľkých vyšetreniach sa to ani nedalo nevedieť. Je to tiež praktické, aby sme sa na to vedeli pripraviť. Ak všetko dobre dopadne a pán doktor sa nepomýlil, tak by to malo byť dievčatko,“ vysvetľuje Petra.

A čo hovorí na sestričku trojročný Matúško? ,,Teší sa, samozrejme, ale podľa mňa si to ešte tak neuvedomuje. To asi príde, až keď bude bábätko doma,“ dodáva onedlho dvojnásobná mamina.

Prírastky do policajného zboru?

Keďže obaja rodičia nosia policajné uniformy, núka sa otázka, či raz rady policajného zboru rozšíria i Matúško s očakávanou sestričkou.

,,No tak toto necháme na nich. My sme s manželom trošku poznačení tým, že máme v rodinách veľa policajtov, ale do tohto určite nebudeme zasahovať. Nech sa deti rozhodnú samé, k čomu ich to bude ťahať,“ hovorí s úsmevom Petra Kováčiková.

Kedže dievčatko by sa na malo prvý raz usmiať na svet už čoskoro, vysoké štádium tehotenstva prežila počas tropického leta. Ako sama hovorí, znášala ho rovnako ťažko, ako hocikto iný: ,,Myslím si, že horúčavy potrápili nielen tehotné ženy. Ja som sa snažila veľa oddychovať, aby som sa čo najmenej vystavovala slnku, ale inak v pohode, musím si poklepať.“

Meno zostáva záhadou

S akým menom bude chodiť malá princezná po svete, Petra Kováčiková zatiaľ prezradiť nechcela. ,,Meno síce máme, ale ešte nie na 100 percent. Rodinná rada ešte stále definitívne nerozhodla,“ vysvetľuje s úsmevom.

Ako hovorí, za vorkoholičku sa nepovažuje, ale svoju prácu má rada a na návrat do nej sa teší. S prvorodeným Matúškom bola doma rok, kým nenastúpil do jaslí, s očakávaným prírastkom by to mohlo byť podobné. ,,Nemyslím si, že by mi robota vyslovene chýbala, teraz budeme mať iné, príjemnejšie starosti,“ dodala na záver.

Foto: súkrom. archív P.Kováčikovej

EXKLUZÍVNE FOTO: Krajská policajná hovorkyňa prežíva krásne životné obdobie
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM