Jakub Forgács Hokej

Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Banskej Bystrice!

Hokej patrí medzi drsné športy. No aj nežnejšie pohlavie sa rado pozrie na hokejové zápasy. Zisťovali sme medzi obyvateľkami Banskej Bystrice, ktorý hokejista sa im páči najviac a to nielen z pohľadu hokejového umenia :)

Ilustračný obrázok k článku Ženy v našom meste rozhodli: TOP 3 najsexi hokejistov Banskej Bystrice!
Zdroj: TASR

Na súpiske A mužstva banskobystrických hokejistov sa nachádza 27 hráčov. Najmladším z nich je iba 19-ročný Mislav Rosandič. Najstarší hráč v našom mančafte je Michal Hudec, ktorý 23. októbra oslávi 35 rokov. Banskobystrických fanúšičiek sme sa opýtali, ktorý hokejista sa im páči najviac a prečo.

Mladé baby v tom mali jasno

Medzi mladšími respondentkami dominovala dvojica hráčov. „Moji naj sú Dominik Kadura a Austin Block. Vybrala som ich hlavne preto, že pri stretnutí s nimi boli veľmi milí, vtipní a v pohode. Prišli mi takí naj,“ prezradila Klaudia (15). Jej slová potvrdila napríklad aj Tereza (14). „Sú strašne milí a keď som sa s nimi prvýkrát stretla, tak boli veľmi ochotní a zlatí,“ povedala. Dominik Kadura padol do oka aj iným ženám, ktorých sme sa pýtali na názory.

Banskobystričanky však zaujali aj ďalší hráči z kádra baranov. „Tým najkrajším je jednoznačne Braňo Bendík,“ dala svoj tip Ivana (17), s ktorou súhlasila aj ďalšia z opýtaných, Petra. Trochu zaujato sa vyjadrila Kristína (18), ktorej sa najviac pozdával Rasťo Gašpar. Aký bol dôvod jej výberu? „Lebo je to môj priateľ,“ povedala s úsmevom.

Zabodoval najstarší

Najviac chvály sa znieslo práve na hlavu najstaršieho hokejistu z kádra baranov. „Vyberám Miška Hudeca, pretože je sexy,“ povedala otvorene Banskobystričanka Katarína. Rovnako ako ona, volila aj Staňa. „Všetci sú sympoši, ťažko vyberať. Mne sa vždy páčil Mišo Hudec,“ priznala. Na ich stranu sa priklonila aj Lucia a ďalšie respondentky. Takže, aké je konečné poradie najsexi hokejistov z A-mužstva podľa oslovených žien z Banskej Bystrice?

Tu je nimi zvolená TOP 3:

  1. Michal Hudec (34)
  2. Dominik Kadura (23)
  3. Austin Block (25)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM