Jakub Forgács Krimi

Žena (39) pri autobusovej stanici zažila desivé chvíle: Lupič ju prepadol rovno na ulici!

Banskobystrickí policajti pátrajú po mužovi, ktorí na ulici pri železničnej trati lúpežne prepadol chodkyňu (39). Hrozí mu za to až 8 rokov za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Žena (39) pri autobusovej stanici zažila desivé chvíle: Lupič ju prepadol rovno na ulici!
Zdroj: Webnoviny.sk

„Vyšetrovateľ v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie pre zločin lúpeže a po páchateľovi polícia stále pátra,“ informovala Mária Faltániová, hovorkyňa oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Ako uviedla hovorkyňa, v piatok krátko po 22:00 neznámy páchateľ prepadol 39-ročnú ženu zo Slovenskej Ľupče. „K lúpežnému prepadnutiu došlo na ulici 29. Augusta v Banskej Bystrici. Na chodníku pri železničnej trati, medzi Železničnou stanicou a Stanicou SAD, sa páchateľ pokúsil vytrhnúť poškodenej z ruky tašku,“ pokračovala Faltániová.

„Keď sa mu to nepodarilo, udrel ju päsťou do tváre, pričom jej spôsobil zlomeninu nosových kostí s doposiaľ neustálenou dobou práceneschopnosti a liečenia,“ dodala na záver hovorkyňa. V prípade že polícia páchateľa vypátra, hrozí mu trest odňatia slobody na 3 až 8 rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM