Tlačové správy

Zberateľská limitka Becherovky s jej zakladateľmi je späť! Zoznámte si s ďalšími členmi rodiny Becherovcov

(18+) - Podobizne troch ďalších členov rodiny Becherovcov môžete aktuálne nájsť na unikátnych dizajnoch fliaš obľúbeného likéru Čechov a Slovákov. Pokračovanie zberateľskej edície Becherovky prináša tváre Rudolfa, Michaela a Alfréda – ľuďí, ktorí sa zaslúžili o jej rozvoj.

Ilustračný obrázok k článku Zberateľská limitka Becherovky s jej zakladateľmi je späť! Zoznámte si s ďalšími členmi rodiny Becherovcov
Zdroj: Dnes24.sk

Po minulej veľmi úspešnej edícii s Jozefom, Janom (Johannom) a Gustavom prichádza na pulty slovenských obchodov limitovaná edícia s ďalšou generáciou Becherovcov. Aj táto dokázala značku obohatiť o nové úspechy a pridať jej na prestíži. Zberateľská edícia je tak nielen oslavou histórie Becherovky, ale zároveň ľudí, ktorí značku rozvíjali a doviedli až k dnešnej popularite.

Rudolf Anton Becher…ten, ktorý Becherovke otvoril dvere do sveta Syn Jana (Johanna) Bechera sústredil svoje úsilie na to, aby otvoril Becherovke dvere do sveta. Za jeho pôsobenia vo firme získala karlovarská Becherovka od cisára Františka I. pri príležitosti osláv 100. výročia od založenia likérky prestížny titul „c. k. dvorný a komorný dodávateľ“.

Johann Michael Becher… ten, ktorý Becherovku vyslal na cesty Johannov syn z druhého manželstva sa vyučil za obchodníka a do rodinnej firmy nastúpil najskôr ako účtovník. S predajom Becherovky začal vo vlastnom obchode s korením. Becherovke pomáhal zaujať zákazníkov priamo na pultoch obchodov netradičným spôsobom. Inicioval napríklad predaj Becherovky v dnes už typickej cestovnej fľaške, ktorej uzáver slúži ako pohárik a ktorá sa v takejto forme predáva dodnes.

Alfred Johann Rudolf Becher… ten, ktorý priniesol nové myšlienky a technológie Syn Johanna Micheala Bechera, ktorého volali aj Fredl, sa rodinný klenot snažil zveľadovať a rozvíjať. Najskôr sa stal jej obchodným riaditeľom a už o dva roky na to aj jej spolumajiteľom, keď polovičný podiel pre neho odkúpil otec Michael od strýka Rudolfa. Do výroby Becherovky vniesol svieži vzduch. Zaviedol vylepšené účtovníctvo, rozšíril a zmodernizoval továreň, vďaka čomu Becherovka zvýšila produkciu svojich výrobkov. Zároveň obohatil trh o niekoľko druhov nových likérov značky Becher. Ako jediný z Becherovcov však nikdy nemiešal tajnú zmes na výrobu tohto lahodného likéru, nakoľko bol astmatik. V tejto činnosti ho zastupovala dcéra Hedda, ktorá neskôr stála na čele rodinného podniku ako jediná žena v jeho histórii vôbec.

Vychutnajte si limitovanú zberateľskú edíciu a oslávte hrdú históriu Becherovky, no tiež ľudí, ktorí za ňou stáli a stoja a vďaka ktorým dosiahla dnešnú popularitu. Pripite si na Rudolfa, Michaela a Alfréda a tiež na Vás, fanúšikov Becherovky. Tak na zdravie!

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM