Jakub Forgács Správy

Zástupcovia basketbalového klubu sa stretli s vedením mesta: Na pretras sa dostala aj otázka financií

Na stretnutí zástupcov basketbalového klubu ŠKP Banská Bystrica, mesta a Vojenského športového centra Dukla Banská Bystrica rezonovala aj téma ďalšieho napredovania klubu. Pozrite, o čom všetkom sa hovorilo na ich pracovnom obede.

Ilustračný obrázok k článku Zástupcovia basketbalového klubu sa stretli s vedením mesta: Na pretras sa dostala aj otázka financií
Zdroj: Dnes24.sk

Vo štvrtok sa uskutočnilo stretnutie zástupcov basketbalového klubu ŠKP Banská Bystrica s predstaviteľmi mesta a VŠC Dukla Banská Bystrica. Prezident klubu Sninský s manažérom Matejčíkom poďakovali primátorovi mesta mesta Petrovi Gogolovi, prednostovi úradu Rybárovi a riaditeľovi VŠC Dukla Banská Bystrica Kurčíkovi za podporu basketbalovému klubu v sezóne 2013/2014.

Na pracovnom obede sa rozoberali aj ďalšie možnosti napredovania a zabezpečenia výkonnostného a vrcholového športu v meste aj za pomoci využívania športovísk VŠC, na ktoré je basketbalový klub odkázaný. Prednosta informoval o zložitej finančnej situácií v meste a nedostatku zdrojov na zabezpečenie všetkých potrieb v oblasti športu a kultúry. Prisľúbil však pomoc a podporu podľa finančných možností ako aj hľadania iných zdrojov z podnikateľskej sfé­ry.

Zástupcovia basketbalového klubu sa stretli s vedením mesta: Na pretras sa dosta
15
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM