Jakub Forgács Krimi

Zásah hasičov na rýchlostnej ceste R1: Počas jazdy začal horieť Land Rover, požiar zachvátil celé auto

Na rýchlostnej ceste R1 počas jazdy začalo horieť vozidlo značky Land Rover. Požiar zachvátil celé auto.

Ilustračný obrázok k článku Zásah hasičov na rýchlostnej ceste R1: Počas jazdy začal horieť Land Rover, požiar zachvátil celé auto
Zdroj: TASR

„Hasiči zo Zvolena a Banskej Bystrice zasahovali v pondelok pri požiari auta na rýchlostnej ceste R1 v smere z Banskej Bystrice do Zvolena, na úrovni Badína,“ uviedol Erik Piater, hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Banskej Bystrici.

„Na ceste začal okolo 11:30 horieť Land Rover, v ktorom sedeli vodič (56) z Banskej Bystrice so spolujazdcom (22) tiež z Banskej Bystrice,“ povedala krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

Požiar podľa slov Piatera vznikol za jazdy. „Posádka zastavila a obe osoby vystúpili. Nikomu sa nič nestalo. Požiar zachvátil celé auto. Príčinou požiaru bola pravdepodobne technická porucha,“ povedal so slovami, že škoda bola vyčíslená približne na 3 500 eur.

Ako ďalej spomenula Petrovičová, počas odstraňovania nehody bol jeden pruh prejazdný, ale na chvíľu, kým hasiči uhasili plamene, bol neprejazdný aj druhý. „Dopravu celý čas riadila polícia. Bolo to riešené ako škodová udalosť,“ dodala hovorkyňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM