Marcel Mojžiš Rôzne

Zamilovaný Ivan Saktor: Počas víkendu sa štvrtý raz oženil

Exhlava Banskej Bystrice sa činí. Cez víkend sa zamilovaný Ivan Saktor (58) ženil a to už v poradí štvrtý raz v jeho živote. Šťastnou nevestou sa stala priateľka Erika (37), s ktorou sa bývalý primátor mesta pod Urpínom pozná už dlhší čas.

Ostrieľaný svadobný profesionál. Aj tak by sa dal nazvať exprimátor Banskej Bystrice Ivan Saktor. Nečudo. V minulú sobotu podľa denníka Nový Čas zamieril do kostola, aby ho zosobášili s poradí už štvrtou manželkou. Šťastnou vyvolenou sa stala jeho priateľka Erika.

Sobáš sa uskutočnil v známom historickom skvoste regiónu. Novopečení manželia si za miesto slávnostného aktu vybrali drevený kostolík v Hronseku. Tam sa podľa denníka následne konala aj svadobná hostina, na ktorú namierili príbuzní aj priatelia novomanželov. Viac TU.

„Zo svojej svadby mám dobré pocity. S mojou manželkou sa poznáme už 14 rokov a bral som si ju z lásky. Ženil som sa štvrtýkrát, no bolo to po prvý raz v kostole. Svadobnú cestu neplánujeme, odložíme si ju na budúci rok,“ prezradil Novému Času Ivan Saktor.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM