Tlačové správy

Zahraničný titul môžete dosiahnuť aj v Bystrici. 6 dôvodov, prečo študovať popri práci

V dnešnej uponáhľanej dobe mávame málo času na vlastné aktivity. Stihnúť popri všetkých povinnostiach ešte aj vysokoškolské štúdium znie až nepredstaviteľne. Na druhú stranu, kto by nechcel vyššie finančné ohodnotenie, prípadne lepšie postavenie a úspech v práci?

Ilustračný obrázok k článku Zahraničný titul môžete dosiahnuť aj v Bystrici. 6 dôvodov, prečo študovať popri práci
Zdroj: PR

Riešením je študovať tak, aby ste mali čas na rodinu a iné aktivity. Ale ako na to?

Paneurópske centrum ďalšieho vzdelávania v Banskej Bystrici ponúka možnosť štúdia odboru právo aj so zameraním na realitné, športové, medicínske, či európske právo. Bakalársky aj magisterský stupeň štúdia môžete absolvovať externe. Zostane vám tak dostatok času na prácu, rodinu či priateľov. Výučba formou blokov a konzultácií je prispôsobená individuálnym požiadavkám študenta. Ako absolvent tak získate rovnaké vzdelanie ako denný študent a nie ste ukrátený ani o praktické poznatky.

Navyše, uchádzači majú možnosť študovať právo formou praktického profesijného vzdelania a získať zahraničný titul LL.M. len za jeden rok. Štúdium je vhodné pre právnikov s akademickým vzdelaním, ako aj pre budúcich právnikov, manažérov, alebo iných záujemcov.

Ak ste manažér, podnikateľ, alebo by ste mali záujem riadiť vlastnú firmu, máme pre vás dobrú správu v podobe praktického profesijného vzdelania, zakončeného zahraničným titulom MBA a to len za jeden rok.

Využite svoju šancu, ako zlepšiť svoj život a vzdelávajte sa bez stresu aj popri práci priamo v Banskej Bystrici.

Paneurópske centrum ďalšieho vzdelávania je súčasťou programu ďalšieho vzdelávania Paneurópskej vysokej školy. Škola s piatimi fakultami (právo, psychológia, masmédiá, ekonómia a podnikanie a informatika) a 40 akreditovanými študijnými programami je jedinou súkromnou inštitúciou univerzitného typu. Od jej založenia v roku 2003 jej štúdium absolvovalo vyše 12 000 absolventov.

Pre viac informácií navštívte našu stránku www.paneurouni.com/banskabystrica

Prípadne nás kontaktujte na banskabystrica@paneurouni.com

Prečo je výhodné študovať popri práci?

  1. Môžete pohodlne pracovať – Predpokladáme, že počas štúdia už máte pracovné záväzky, prípadne si prácu aktívne hľadáte. V harmonograme akademického roka s tým počítame a vy si nebudete musieť ukrajovať z ušetrenej dovolenky.
  2. Ste strojcom svojho času – Vyzdvihnúť deti zo škôlky alebo ísť na pracovný míting? Nemusíte tráviť svoje dni na prednáškach a cestovaním do školy. Je na vás, ako s časom naložíte a kedy sa budete pripravovať na skúšky.
  3. Neukrojíte zo svojich vedomostí – Množstvo a obsah vedomostí je rovnaký ako pri dennom type štúdia. Nič dôležité vám teda neunikne.
  4. Skončíte s titulom – Na rozdiel od vzdelávacích kurzov získate po úspešnom absolvovaní štúdia pred menom titul Bc. Alebo Mgr. (odbor právo), alebo exkluzívne zahraničné tituly LL.M. a MBA za menom.
  5. Zdokonaľujete sa vo svojej oblasti – Ak už pracujete vo svojom odbore dlhí čas, každodenná činnosť sa môže stať rutinou. Vďaka vzdelávaniu a špičkovým pedagógom sa budete posúvať vpred a naučíte sa riešiť nové problémy novými spôsobmi.
  6. Získate nové kontakty – Vedeli ste, že jeden z najdôležitejších faktorov pri postupe v kariére je práve „networking“? Na seminároch stretnete nových ľudí s podobnými záujmami, ktorí rozšíria portfólio vašich kontaktov.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM