Monika Földešiová Tlačové správy

Zahraj sa a vyhraj! Nové kvízy len na vašej 24-ke

Náš regionálny web chce okrem denného spravodajstva prinášať aj zábavu. Každý z nás si potrebuje občas oddýchnuť, preto sme sa rozhodli priniesť vám nové súťažné kvízy a hry. Zahrať si ich môže naozaj každý, vyhrať však len niektorí!

Ilustračný obrázok k článku Zahraj sa a vyhraj! Nové kvízy len na vašej 24-ke
Zdroj: Dnes24.sk

Opäť prichádzame s ďalšou novinkou pre vás! Okrem čítania aktuálnych informácií z vášho okolia sme tentokrát mysleli aj na zábavu. Teraz máte super príležitosť ukázať všetkým, aký máte prehľad vo svetovej histórii, či poznáte štátne vlajky a ako ovládate reálie zo Slovenska.

Momentálne sme spustili len vedomostné kvízy, v krátkej budúcnosti ich bude ešte viac. Pripravujeme aj kvízy z oblasti hudby, filmu i literatúry, takže na svoje si prídu všetci súťaženia chtiví.

TERAZ navyše prinášame možnosť zapojiť sa do našich kvízov a VYHRAŤ knižné novinky z vydavateľstva IKAR, ktorý je naším partnerom. Súťaž bude prebiehať od 25.6 do 8.7.2013. Po dobu týchto dvoch týždňov sa môžete snažiť stať sa najlepším hráčom v jednotlivých kategóriách. Súťažíte nielen na počet správnych odpovedí, ale aj na čas, za ktorý ich zodpoviete. Najlepší hráč v každej kategórii (slovenská a svet. história, európske vlajky a svetové vlajky) získa od nás knižku.

Hrať kvízy môžete aj bez prihlásenia sa na našej 24-ke alebo cez Facebookové prihlásenie na našich stránkach. Ak sa však chcete dostať do rebríčka súťažiacich a hrať tak o spomínané ceny, musíte byť zaregistrovaní a prihlásení užívatelia. Kvízy nájdete v spodných vizitkách na našej stránke alebo na banneroch v článkoch.

Jednoduché pravidlá hry

V každom z kvízov sa vám vygeneruje 10 náhodných otázok, na ktoré musíte odpovedať do 10 sekúnd. Ak do 10 sekúnd neodpoviete, bod za otázku sa vám nezaráta. A to platí aj pre zle zodpovedanú otázku. Rebríček sa tvorí podľa počtu správne uhádnutých otázok, v prípade nerozhodného skóre rozhoduje najlepší čas. Kvíz môžete hrať stále dokola a viackrát denne. Do rebríčka sa zaznamenáva vždy len hráčov najlepší čas.

A nezabudnite, na našej Facebookovskej stránke si stále môžete zahrať hru Poznáš svoje mesto? V nej si preveríte svoje orientačné schopnosti, ktoré v tomto prípade musia byť presné takmer na chlp :)

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM