Jakub Forgács Hokej

Zahodí sako, obuje korčule a vyrazí na ľad: Bystrický primátor sa chystá predviesť svoje hokejové umenie!

Bežne sme zvyknutí na primátora v obleku. To sa však už onedlho zmení. Ján Nosko predvedie svoje hokejové umenie v prítomnosti takých hviezd ako sú Handzuš, Országh či Zedník.

Ilustračný obrázok k článku Zahodí sako, obuje korčule a vyrazí na ľad: Bystrický primátor sa chystá predviesť svoje hokejové umenie!
Zdroj: TASR

Je známe, že fanúšikovia baranov sú verní banskobystrickým hokejistom a fandia im v každom zápase. Už čoskoro sa však pod Urpínom dočkáme hokejového zápolenia, aké sa len tak nevidí. Na zimáku sa totiž nepredstavia iba profi hokejisti, ale aj známe mená z komunálnej politiky.

V utorok 24. novembra o 10:45 si na zimnom štadióne zmerajú sily Old Stars Team s 9. športovou hokejovou triedou Základnej školy Golianova. V Old Stars Teame zabojujú zvučné mená ako Michal Handzuš, Vladimír Országh, Richard Zedník, ale aj primátor Ján Nosko či prvý viceprimátor Jakub Gajdošík.

Pôjde o tradičný benefičný zápas na podporu a pomoc detským pacientom Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Banskej Bystrici. „Výťažok zo stretnutia, na ktoré je dobrovoľné vstupné, bude venovaný Občianskemu združeniu Klub priateľov Detskej nemocnice v Banskej Bystrici,“ uviedli organizátori podujatia s tým, že tešiť sa môžete aj na losovanie tomboly a špeciálnej tomboly.

Čítajte tiež:

Obranca baranov o bystrickom fanklube: Keď nastupujeme na zápas, z tej atmosféry mi behá mráz po chrbte

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM