Jakub Forgács Krimi

Zábery z miesta nehody: Mladá cyklistka (27) z Bystrice po zrážke s autom utrpela ťažké zranenia!

Smutná udalosť neďaleko nášho mesta. Podľa slov polície mladá cyklistka (27) z Banskej Bystrice náhle v bezprostrednej blízkosti vošla do jazdnej dráhy osobného auta značky Fiat Punto a následne došlo k zrážke!

Ilustračný obrázok k článku Zábery z miesta nehody: Mladá cyklistka (27) z Bystrice po zrážke s autom utrpela ťažké zranenia!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala v pondelok o 16:15 hodine v katastri obce Veľká Lúka. „K dopravnej nehode došlo tak, že cyklistka (27) z Banskej Bystrice, jazdiaca na bicykli pri pravom okraji cesty v smere jazdy od obce Veľká Lúka na Sliač, náhle v bezprostrednej blízkosti vošla do jazdnej dráhy vodičovi z Dobrej Nivy (58),“ uviedla banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

„Vodič jazdil na osobnom motorovom vozidle Fiat rovnakým smerom a cyklistku predchádzal v ľavo, pričom došlo k zrážke cyklistky. Po zrážke vodič vyšiel s vozidlom mimo cestu do priekopy, v smere svojej jazdy, kde sa prevrátil na ľavý bok,“ pokračovala hovorkyňa.

Faltániová uviedla, že cyklistka z Banskej Bystrice pri nehode utrpela ťažké zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní. Alkohol u cyklistky zistený nebol. „U vodiča bola dychová skúška pozitívna, namerali mu 0,82 miligramu alkoholu, čo je 1,71 promile,“ povedala Faltániová so slovami, že vodičovi bude v krátkom čase vznesené obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Škoda, ktorá pri nehode vznikla, je odhadnutá na 2200 eur.

FOTO z miesta zrážky Fiatu s Bystričankou
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM