Katarína Oravská Rôzne

Z tejto FOTO sa ľudia na Facebooku pučia smiechom: Miro originálne bojuje za lepšie parkovisko :)

Miesto na fotke pozná hádam každý Brezňan. Nepovie sa mu inak ako tankodróm. Miroslav Fašang na problém poukázal originálnym spôsobom. Jeho fotografia vyvoláva na sociálnej sieti veľké reakcie. Pár hodín po zverejnení mala už vyše 700 lajkov a stovky zdieľaní.

Ilustračný obrázok k článku Z tejto FOTO sa ľudia na Facebooku pučia smiechom: Miro originálne bojuje za lepšie parkovisko :)
Zdroj: Dnes24.sk

Parkovisko na ulici Hradby nenazvú Brezňania ináč ako tankodróm. Po dažďoch sa v obrovských jamách drží voda. Miroslavovi Fašangovi tento stav pripomenul plážové kúpalisko. Vytvoril originálnu fotografiu. Potom, čo si ju zavesil na svoj facebookovský profil sa šíri ako blesk. Fotografia vznikla len v stredu a „rekreantom“ na nej je Miroslavov brat. „Snažím sa poukázať na problémy v meste aj takouto vtipnou formou. Bojujem proti apatii našich spoluobčanov, teda za krajšie Brezno,“ vysvetľuje svoju nezvyčajnú aktivitu Fašang, mladý brezniansky aktivista.

Nie je to pritom jeho prvý počin tohto druhu. Vyskúšal s priateľmi napríklad aj to, koľko reálne stojí oprava detského ihriska. „Zamyslite sa, či by nebolo Brezno krajšie, keby sa veci robili inak…,“ zamýšľa sa Miro ďalej na svojom profile. Jeho podarené kúsky si môžete pozrieť TU

Jeho posledný príspevok slávi na Facebooku veľký úspech, číslo lajkov a zdieľaní stále rastie a ľudia ho aj veselo komentujú:

„Bude sa vyberať aj vstupné? Nech viem, či mám sporiť, keď prídem domov,“ smeje sa Janka. „Beriem plavky a hajde na parkovisko :D,“ komentovala Gabďa. „Pecka! Hádam prídeme aj my z Bystrice,“ Veronika. „Toto nemá chybu, hold Kocúrkovo,“ Emília. „Toto je hanba Brezna, síce je to neplatené parkovisko, ale aspoň navoziť štrk a vyrovnať tú „pláž“ by mohli, kompetentným je to jedno,“ myslí si Iveta. „Super, teším sa, vidím, že Brezno nezaostáva vôbec v ničom. No tobogány mi tam chýbajú,“ dodáva na Facebooku Juraj.

Foto: Miroslav Fašang

Z tejto FOTO sa ľudia na Facebooku pučia smiechom
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM