Jakub Forgács Šport

Výzva pre začiatočníkov aj pre skúsených bežcov: Už druhýkrát sa bude bežať na Urpín

V nedeľu o 11:00 odštartuje 2. ročník Behu na Urpín. V tomto roku organizátori ako novinku pripravili pre všetkých záujmecov o beh dve dĺžky tratí.

Ilustračný obrázok k článku Výzva pre začiatočníkov aj pre skúsených bežcov: Už druhýkrát sa bude bežať na Urpín

Dlhšia – klasická trať – rovnaká ako v uplynulom ročníku bude dĺžke 10,7 km a s prevýšením 335 metrov. Novinkou bude kratšia varianta, kde dĺžka bude cca 7,5 km a prevýšenie bude len 230 metrov. Táto trať je určená hlavne pre začínajúcich bežcov. Úvod a záver podujatia je po asfaltovej ceste a zvyšná časť vedie príjemným lesom v okolí Urpína.

Rekord z minulého roku drží Tomáš Gazdarica časom 44:27 a zo žien Alena Procházková časom 54:52. Podujatie sa uskutoční opäť v čase konania Griliády a Dňa rodiny, takže aj o sprievodný program je dostatočne postarané nielen pre pretekárov ale aj členov rodiny.

Registrácia v cene 9 a 11 eur bude možná od pondelka až do piatka v Active Planet outdoor centre v čase od 10:00 hod až do 18:00 hod. Každý účastník obdrží upomienkový predmet z podujatia, nákupný zľavnostný bonus vo výške 20 resp. 15% a taktiež bonus na nákup športovej obuvi značky Salomon a Mizuno vo výške 25%.

Foto: ilustračné

Výzva pre začiatočníkov aj pre skúsených bežcov: Už druhýkrát sa bude bežať na U
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM