Tlačové správy

Vyrazte do sveta a vyhrajte! Skvelá FOTO SÚŤAŽ pre každého

Šťastie praje ľuďom s pripraveným prstom na spúšti fotoaparátu! Cestujte, spoznávajte krajinu, ľudí, zvyky... a všetko pekne zaznamenávajte na foťák alebo smartfón! Ak máte aj vy niečo zaujímavé, unikátne či zvláštne netreba sa báť zapojiť do súťaže!

Ilustračný obrázok k článku Vyrazte do sveta a vyhrajte! Skvelá FOTO SÚŤAŽ pre každého
Zdroj: Dnes24.sk

Komu cestovanie neprináša radosť a zážitky? Taký človek snáď ani nie je.
Nie sme síce „všetkofotiaci“ Japonci, ale aj my si s obľubou zvečňujeme naše cestovateľské avantúry. Tak prečo to všetko nevyužiť a neskúsiť za to niečo aj vyhrať? ;)

Najpopulárnejší slovenský fotografický portál www.ephoto.sk pripravil súťaž pre najširšiu verejnosť. Je jedno, či ste začiatočník alebo pokročilý fotograf, nezáleží ani na tom, čím fotografujete, ani kde fotografujete. Dajte šancu svojím najlepším fotografiám , prihláste ich do súťaže TRAVEL PHOTO 2015 a vyhrajte zaujímavé ceny.

Fotografie, ktoré do súťaže pošlete, môžu byť samozrejme aj zo Slovenska, z vášho regiónu , prípadne z miest ktoré máte radi a ktoré vás niečím zaujali. Podeľte sa s nimi aj s ostatnými a možno práve vaše fotografie nielen vyhrajú, ale budú inšpiráciou k návšteve vášho regiónu či mesta.

Súťažiť môžete až do konca mája 2015, v troch súťažných témach:

  1. Ľudia
  2. Príroda a krajina
  3. Foto z mobilu

Ak sa aktívne do súťaže nezapojíte, môžete v nej aj hlasovať a tiež budete mať šancu získať niektorú z cien. Komplet zoznam cien nájdete na ephoto.sk

Ak sa na cesty len chystáte (ale môžu to byť aj fotografie zo Slovenska, najmä z vášho regiónu), je jedno či chcete súťažiť alebo nie, prídu vám vhod dobré rady, ako fotografovať.

Na portáli www.ephoto.sk nájdete rozsiahlu Fotoškolu s množstvom odborných článkov, ktoré vás zrozumiteľnou formou zasvätia do tajov fotografie, vrátane cestovateľskej. Nájdete tu zároveň množstvo užitočných rád pre výber vhodnej fototechniky.

Súťaž TRAVEL PHOTO 2015 organizuje portál www.ephoto.sk v spolupráci s CK Livingstone , hlavným partnerom – spoločnosťou SWAN a mediálnym partnerom Dnes24.

foto: ephoto.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM