Jakub Forgács Správy

Výluka na trati neďaleko Bystrice. Kedy nebudú premávať vlaky?

Cestujúci vo vlakoch sa musia obrniť trpezlivosťou. Záťažové skúšky na výhybkách spôsobia obmedzenia na trati pri Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Výluka na trati neďaleko Bystrice. Kedy nebudú premávať vlaky?
Zdroj: TASR

„Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) vykonajú záťažové skúšky na výhybkách č. 1, 3, 16 a 17 v železničnej stanici Podbrezová. V čase výluky je pre cestujúcich zabezpečená náhradná autobusová doprava,“ informovala našu redakciu hovorkyňa ŽSR Martina Pavliková.

„Výlukové práce sú realizované 2 augusta v čase od 9:55 do 14:00 a 3. augusta v čase od 10:00 do 13:50,“ konkretizovala.

Podľa informácií od hovorkyne, okrem záťažových skúšok, ktoré vykonáva externá firma, zamestnanci ŽSR pracujú na udržiavacích prácach na železničnom zvršku v medzistaničnom úseku Brezno – Podbrezová a Podbrezová – Dubová.

„ŽSR prosia cestujúcu verejnosť o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s obmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku rekonštrukčných prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hláseniach staničného rozhlasu v železničných staniciach,“ dodala na záver Pavliková.

Čítajte tiež:

PREHĽAD augustových odstávok ulica za ulicou. Kde v Bystrici budú zásuvky bez prúdu?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM