Tlačové správy

Vyhrajte luxusný víkendový pobyt v hodnote 200 EUR s miss+ !

S kým by ste išli na takýto výnimočný víkend? Stačí si priať, pretože minerálna voda Miss+ hľadá niekoho, kto túži po relaxe a oddychu. Ako teda vyhrať luxusný pobyt?

Ilustračný obrázok k článku Vyhrajte luxusný víkendový pobyt v hodnote 200 EUR s miss+ !
Zdroj: PR

Wellness alebo dovolenka v Tatrách?

Výber víkendového pobytu je na vás. Taktiež aj voľba priateľa alebo partnera. Dokonca si môžete vybrať aj termín, kedy si budete užívať oddych. A to úplne zdarma. Luxusný víkendový pobyt vám prináša minerálna voda Miss+, stvorená špeciálne pre Teba a Zľavomat.sk!

Ako sa zapojiť do súťaže?

Je to jednoduché. Súťaž o víkendový pobyt nájdete na facebook stránke miss+. Stačí ak dáte svoj like (páči sa mi to) príspevku, zazdieľate ho a do komentáru označíte niekoho zo svojich priateľov, s kým by ste chceli túto súťaž vyhrať.

Súťaž trvá do nedele 30. apríla 2017 (18:00). Luxusný víkendový pobyt v hodnote 200 EUR na Zľavomat.sk môže podľa pravidiel súťaže vyhrať jedna osoba, ktorá bude vyžrebovaná večer 30. apríla. Výherca alebo výherkyňa si môže podľa vlastného priania vybrať ľubovoľný pobyt s akýmkoľvek počtom osôb a počtom dní v spomínanej hodnote 200 EUR.

Zdroj: PR

Stvorená špeciálne pre Teba!

„Keď Boh stvoril minerálnu vodu Miss+, myslel na Teba a stvoril ju presne podľa toho, čo budeš vo svojom živote potrebovať. Dala si záležať na každej oblasti tvojej osobnosti, od krásy až po zdravie,“ odkrýva príbeh novej minerálnej vody Vojta Jiříček z LimoŠpes.

Miss+ je pôvodom zo Slovenska, vyviera v liečivých Ľubovnianskych kúpeľoch. Príroda špeciálne upravila aj minerály, ktoré voda obsahuje. Miss+ je preto jedinečná svojim zložením, vo vnútri ukrýva liečivé látky, ktoré blahodárne pôsobia a vytvárajú jemnú pleť, pevnejšie nechty a pružnejšie vlasy.

Získala si ma

„Zaujal ma príbeh miss+, ochutnala som ju a od vtedy je súčasťou tých najdôležitejších okamihov dňa, ktoré prežívam. Či už športujem, fotím, oddychujem alebo som s priateľmi. Vidím, že pomáha môjmu telu, kráse, aj zdraviu. Proste si ma získala,“ hovorí módna blogerka Barbora Hulinová.

Všetky súťaže o víkendové pobyty, športové oblečenie a poukážky do obchodov nájdete na facebooku minerálnej vody miss+.

Pozrite si aj našu galériu pod článkom, v ktorej objavíte blahodárne účinky tejto vzácnej minerálnej vody.

Vyhrajte luxusný víkendový pobyt v hodnote 200 EUR s miss+ !
9
Galéria
Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM