Jakub Forgács Rôzne

Východniarsky hit Vypic a žic vo verzii pre Stredoslovákov: Paródia, z ktorej ľahnete smiechom!

Po hite Vypic a žic, ktorý sa stal akousi východniarskou hymnou, uzrela svetla svetlo sveta nová verzia tejto piesne s názvom Robiť a žiť. A tá je určená Stredoslovákom. Toto jednoducho musíte vidieť!

Ilustračný obrázok k článku Východniarsky hit Vypic a žic vo verzii pre Stredoslovákov: Paródia, z ktorej ľahnete smiechom!
Zdroj: YouTube.com

Východniari len nedávno ukázali svoju kreativitu v podobe letného hitu, ktorý je naspievaný vo východniarskom nárečí. Projekt Mafia Corner predviedol, ako sa dá spojiť moderná hudba s folklórom. Vytvorili veselú pesničku s videoklipom, v ktorom nezabudli na žiadny z notoricky známych znakov východniarov a ľudia z opačných kútov Slovenska zrejme mnohému nerozumeli.

Hoci pôvodná pesnička zabodovala aj medzi Stredoslovákmi, ak ste z tohto regiónu, paródia na ňu s názvom Robiť a žiť sa vám bude páčiť určite ešte viac. Mladí ľudia oblečení v ľudových krojoch ju totiž prespievali s novým textom a v rýdzej slovenčine.

Videoklip a skladbu Robiť a žiť majú na svedomí ľudia z SDM Parody House a spolu s pôvodnou verziou si ho môžete pozrieť v našej videogalérii. Stojí to za to! :)

Zdroj: YouTube.com

Stredoslovenský hit Robiť a žiť
2
Galéria
Jeseň na Horehroní ako sa patrí
24
Galéria
Zdroj: Klaster Horehronie
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM