Tlačové správy

VÚB prináša ďalšie možnosti, ako pomôcť Dobrému anjelovi

Dobrí anjeli majú dobrých pomocníkov. Jedným z nich je aj VÚB, ktorá neustále pracuje na tom, aby to mal každý, kto sa rozhodne pomáhať ľuďom zasiahnutých rakovinou, čo najjednoduchšie. V týchto dňoch banka predstavila nové možnosti zasielania finančných príspevkov.

Ilustračný obrázok k článku VÚB prináša ďalšie možnosti, ako pomôcť Dobrému anjelovi
Zdroj: Media&Communication Consulting

„Som veľmi rada, že sa mi darí každý mesiac posielať, aj keď nie veľkú, ale verím, že pre niekoho potrebnú sumu. Nikdy som neoľutovala eurá, ktoré mi každý mesiac odchádzajú trvalým príkazom, len ma to vždy pošteklí niekde vo vnútri, že robím dobrú vec,“ takto cíti a prežíva svoju pomoc rodinám s deťmi, ktoré bojujú so zákernou chorobou, jeden z Dobrých anjelov. Nie je sám. Spolu ich je na Slovensku takmer 175 000 a jedno majú spoločné. Dobrý pocit z finančnej podpory ľudí ťažko skúšaných chorobou. Pridať sa je jednoduché.

Pomôžte nákupom

Pomáhať sa dá nielen peniazmi, ale aj obyčajným nakupovaním. Stačí vlastniť debetnú kartu VÚB Maestro DOBRÝ ANJEL. Z každej vami vykonanej platby sa zo zaplatenej sumy poukáže 0,5 % v prospech Dobrého anjela. Vás to nič nestojí. Naopak. Získate dobrý pocit, že ste prispeli k tomu, aby ľudia nevzdávali boj so zákernou chorobou. „Sme hrdí na to, že príspevok Dobrému anjelovi cez naše anjelské platobné karty predstavuje doteraz za rok 2016 sumu 102 778,43 eur,“ uviedla Alena Walterová, hovorkyňa VÚB. VÚB banka však pomáha aj tým, že Dobrým anjelom zjednodušuje zasielanie ich pomoci. Ak aj vy patríte k anjelom, ktorým záleží na druhých, alebo zvažujete, že sa ním stanete, možno vás osloví niektorá z nových možností pomoci.

Zaokrúhľovanie platieb v prospech Dobrého anjela

Na pomoc vám bude stačiť ľubovoľný účet vo VÚB a platobná karta, ktorá je k nemu vydaná. Potom si už len nastavíte zaokrúhľovanie platieb v prospech Dobrého anjela. To znamená, že pri platbe vašou debetnou kartou sa suma, ktorú máte zaplatiť, bude automaticky zaokrúhľovať na celé euro. Rozdiel medzi skutočnými sumami vašich platieb a zaokrúhlením sa na konci dňa odošle vo vašom mene na účet Dobrého anjela.

Trvalý príkaz na konto Dobrý anjel

Ďalšou možnosťou je zriadenie trvalého príkazov prospech Dobrého anjela.

Online platba

Pomocou ľubovoľnej kreditnej alebo debetnej karty viete poslať finančný obnos priamo cez stránku www.dobryanjel.sk. Celé nastavenie a zadanie takejto platby prebieha priamo na stránke www.dobryanjel.sk.

V každom prípade darca získa prihlasovacie údaje a môže presne sledovať, komu jeho príspevok pomohol. Všetky príspevky sú posielané rodinám chorých vždy do posledného centu.

Komu pomáha Dobrý anjel?

Rodinám s deťmi, kde otec, mamka alebo dieťa trpia na rakovinu alebo dieťa trpí na inú zákernú chorobu (detskú mozgovú obrnu, cystickú fibrózu, chronické zlyhanie obličiek, svalovú dystrofiu Duchenne, Downov syndróm), a kde táto choroba dostala rodinu do finančnej núdze.

Zdroj: Media&Communication Consulting
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM