Tlačové správy

Volajte, koľko potrebujete: V sieti 4ky telefonujete po 3. minúte zadarmo

Koniec sledovaniu dĺžky telefonátov a koniec vysokým účtom – hlási štvrtý mobilný operátor, ktorý prichádza s výrazným znížením ceny hovoru. Telefonát zákazníkov 4ky vo vlastnej sieti operátora nebude stáť viac ako 12 centov! Po tretej minúte už štvorkári v sieti 4ky za volania medzi sebou neplatia.

Ilustračný obrázok k článku Volajte, koľko potrebujete: V sieti 4ky telefonujete po 3. minúte zadarmo
Zdroj: Dnes24.sk

„Na našej facebookovej stránke aj v hovoroch na zákaznícku linku sa veľmi často objavovala požiadavka, aby mohli naši zákazníci, podobne ako u konkurencie, volať medzi sebou zadarmo. 4ka je operátor pre ľudí, počúva svojich zákazníkov a preto prichádzame s hovormi zadarmo – po tretej minúte. Prečo nie po prvej? Odpoveď je jednoduchá, aby sme, na rozdiel od konkurencie, udržali stále výhodné ceny aj kratších hovorov. Byť štvorkárom sa oplatí, či ste ukecaní alebo nie,“ vysvetľuje riaditeľ divízie obchodu a marketingu SWAN Mobile, a. s., Peter Helexa.

Zmena prebehne automaticky a zákazníci si nemusia nič aktivovať. Volania zdarma po tretej minúte dostávajú ihneď a bezplatne všetci, noví i starí zákazníci so SIM kartou Moja 4ka. Do tretej minúty je hovor účtovaný štandardnou tarifou 4 centy za minútu. Od štvrtej minúty operátor hovor vo vlastnej sieti neúčtuje. Maximálna cena hovoru je tak iba 12 centov.

Porovnanie cien volaní s konkurenčnou ponukou iného operátora

Dĺžka hovoru 4ka (cena volania vo vlastnej sieti) Iný operátor (cena volania vo vlastnej sieti)
1. minúta 0,04 € 0,13 €
2. minúta 0,08 € 0,13 €
3. minúta 0,12 € 0,13 €
4. minúta 0,12 € 0,13 €
5. minúta 0,12 € 0,13 €
6. minúta 0,12 € 0,13 €
Celkovo 0,12 € 0,13 €

„Volanie po 3. minúte v sieti 4ka je úplne zadarmo, ak sú obaja účastníci hovoru zákazníkmi 4ky a súčasne sa volajúci počas trvania hovoru nachádza na území Slovenska. Účastnícke čísla 4ky začínajú predvoľbou 0950. Ak je číslo prenesené od iného operátora, hláska na začiatku volania vám oznámi, či volaný účastník je alebo nie je v sieti 4ka,” dodáva P. Helexa.

Služby 4ky dnes využíva už takmer 150-tisíc zákazníkov, pričom už vyše polovicu populácie operátor pokrýva vlastnou sieťou.

Štvrtý mobilný operátor vlani v októbri predstavil koncept predplatených služieb s jednoduchou a revolučnou jednotnou cenou najbližšie k nule: 4 centy za minútu volania, SMS alebo megabajt dát na Slovensku. Rovnakú sumu 4 centy platia štvorkári za minútu volania, za SMS či megabajt dát aj vo všetkých krajinách EÚ.

Okrem lacných hovorov a SMS ponúka 4ka svojim zákazníkom aj výhodné dátové balíky. V ponuke operátora majú zákazníci k dispozícii dátový balík 4G GIGA s objemom 1 GB dát za euro na 30 dní vo vlastnej sieti operátora. Zákazníci, ktorí často využívajú internet, môžu siahnuť po dátovom balíku 4G GIGA PLUS, v ktorom výhodné dátovanie nie je viazané na vlastnú sieť 4ky, ale je možné využívať aj sieť obchodného partnera, teda surfovať v takzvanom národnom roamingu.

Služby 4ky je možné zakúpiť na viac ako 1500 pobočkách Slovenskej pošty, ale objednať si ich môžete aj z pohodlia domova prostredníctvom e-shopu a dátové balíky aj zaslaním SMS správy na číslo 950.

(PR) – Za obsah zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy. Zdroj foto: 4ka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM