Marcel Mojžiš Rôzne

Vodiči pozor! Cestu R1 až do leta čiastočne uzavrú

Vodičov na rýchlostnej ceste R1 čakajú opäť zmeny. Už po pár mesiacoch od otvorenia komunikáciu čiastočne uzatvoria. Obmedzenia budú platiť od začiatku apríla až do leta. Aj keď je cesta nová, opäť sa na ňu musia vrátiť robotníci.

Národná diaľničná spoločnosť čiastočne uzavrie rýchlostnú cestu R1 v úseku Šášovské Podhradie – Budča. Zmeny sa dotknú vodičov až do leta. Dôvodom je rekonštrukcia zárubných múrov rýchlostnej komunikácie.

Počas celého jej trvania bude doprava presmerovaná do voľného jazdného pásu a usmernená dopravným značením. „Národná diaľničná spoločnosť preto žiada motoristickú verejnosť o dodržiavanie bezpečnosti cestnej premávky, rešpektovanie dopravného značenia, pokynov zamestnancov NDS a príslušníkov Policajného zboru,“ povedal hovorca Marcel Jánošík.

[blockquote]So zmenami budú musieť vodiči počítať už od nedele 1. apríla. Obmedzenia začnú platiť od siedmej ráno a potrvajú až do polnoci utorka 31. júla. Uzavretý bude ľavý jazdný pás v kilometroch 226,7 až 227,8.[/blockquote]

bystrica24.sk/tasr foto: webnoviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM