Jakub Forgács Hokej

Vlastnú šatňu už majú, teraz sa dočkajú novinky: Aha, čo rozžiari stenu v kabíne hokejistov UMB!

Bystrický tím Európskej hokejovej ligy nezaháľal ani cez leto. Okrem tréningov a príprav na ďalšiu sezónu klub zapracoval aj na svojej kabíne. Pozrite, ako sa zmenila.

Ilustračný obrázok k článku Vlastnú šatňu už majú, teraz sa dočkajú novinky: Aha, čo rozžiari stenu v kabíne hokejistov UMB!
Zdroj: Dnes24.sk

Tretí ročník EUHL (Európska univerzitná hokejová liga) sa nezadržateľne blíži a úroveň spomínanej ligy neustále rastie. Jedným z ukazovateľov je aj skutočnosť, že jej účastníci si dávajú čoraz väčšmi záležať nielen na samotnom hernom prejave, ale tiež na komunikácii s médiami a najnovšie na svojich kabínach. Práve tam predsa študenti – hráči trávia nemálo času a tak si samotní manažéri a tréneri tímov uvedomujú, že je potrebné, aby sa v nich ich zverenci cítili čo najpohodlnejšie.

Nestačí len dobrá taktika, ale tiež tímová pohoda. Aj vedenia jednotlivých účastníkov EUHL sa po vzore skúsenejších tímov snažia zabezpečiť svojim hráčom maximálny komfort, ktorý má piliere v dobrej kabíne. Niekomu stačilo spestriť prostredie kobercom s tímovým logom, niektoré mužstvá mali práce oveľa viac. Ako sa na sezónu chystá UMB Hockey Team? Nakoľko sa o tímovú kabínu zodpovedne staral už počas predošlej sezóny, starostí mali pomenej. Vďaka tomu sa mohli hráči počas prázdninových mesiacov väčšmi sústrediť na tréningy a prípravu na nový ročník EUHL.

„Je pre nás dôležité aby hráči mali všetok komfort, ktorý je potrebný pre víťazstvá v lige. Vlastná šatňa na zimnom štadióne je základ pre hráčsku pohodu. Sme radi, že sa nám ju podarilo zariadiť už minulú sezónu. Neustále sa však snažíme zvyšovať úroveň a dopĺňame prvky, za ktoré by sa nemusel hanbiť ani profesionálny tím,“ neskrýval radosť manažér UMB Hockey team Banská Bystrica Milan Kyseľ. Hráči spomínaného tímu sa môžu tešiť i na nové domáce kino, ktoré rozžiari stenu v ich kabíne.

Text a foto: European University Hockey League

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM