Jakub Forgács Kultúra

Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Pri rozhodovaní vám môžu pomôcť tipy našej redakcie na zaujímavé podujatia, ktoré odporúčame zažiť počas nastávajúceho víkendu v Banskej Bystrici.

Ilustračný obrázok k článku Víkend sa blíži a ani vy sa nemusíte nudiť: Výber chystaných podujatí, ktoré vám odporúčame zažiť
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk

AUTORSKÝ DIVADELNÝ DVOJVEČER:ANDROGÉN A JADRO

18. marca 2016 o 19:00, Divadlo Štúdia tanca

Androgén je výzva mužov stať sa vo svojom živote pravdivými a silnými srdcom a duchom; o mužoch, ktorí dokážu vytvoriť bezpečný priestor pre ženu vo svojom náručí. Jadro človeka je záhada- ukrýva jeho skutočnú podstatu. Kedy sa odvažujeme skúmať naše jadro – našu podstatu a hľadať vlastný náhľad na vec a kedy je nám pohodlnejšie prijať názor niekoho druhého?

MAKE SOME NOISE

18. marca 2016, Ministry of Fun

Piatkový večer môžete pokojne aj pretancovať. Túto príležitosť vám ponúkne napríklad aj akcia Make Some Noise v banskobystrickom klube Ministry of Fun, počas ktorej vám zahrajú Richard Reynolds (CZ), Yanco a DJ Dave.

BANSKOBYSTRICKÝ GASTRO CUP

18. – 19. marca 2016, Hotel Lux

V Banskej Bystrici budete môcť zažiť veľa dobrého jedlo a ešte lepších kuchárov a cukrárov na jednom mieste. Pripravte sa na Banskobystrický Gastro Cup 2016 & II. ročník prezenačno-súťažnej výstavy kuchárov a cukrárov.

BETRAYERS OF BLOOD PT. 12: FUNERAL

19. marca 2016 o 19:00, RC Tartaros

Zradcovia Krvi došli až na koniec svojej cesty. Do rozlúčkovej zostavy si vybrali to najlepšie, čo slovenská scéna ponúka. Príďte si ešte naposledy vychutnať túto jedinečnú hudobnú akciu a zároveň osláviť príchod jarnej rovnodennosti.

KOMERČNÁ DISKOTÉKA

19. marca 2016, Ministry of Fun

Sobotný večer prinesie v banskobystrickom klube Ministry of Fun poriadnu tancovačku. Na Komerčnej diskotéke sa za mixážny pult postaví DJ Majco.

VEĽKÁ NOC V MÚZEU

19. – 20. marca 2016, Stredoslovenské múzeum

Workshop Stredoslovenského múzea To vajíčko maľovanô. Prečo by ste mali na Zelený štvrtok skoro vstať a umyť sa v potoku. Aké sú veľkonočné zvyky v zahraničí? Prečo sa kedysi kraslice kreslili na červeno?

SVETOVÝ DEŇ VODY V STREDOSLOVENSKOM MÚZEU

20. marca 2016 o 9:00, Tihányiovskéhoý kaštieľ

Zažite svetový deň vody v Stredoslovenskom múzeu. Na špeciálny program bohatí na pokusy a zábavné hry s vodou sa môžu tešiť malí aj veľkí návštevníci Tihányiovského kaštieľa.

HC'05 – DUKLA BANSKÁ BYSTRICA

20. marca 2016 o 17:00, Zimný štadión

Piaty zápas štvrťfinále play-off Banskej Bystrice s Trenčínom sa bude hrať pod Urpínom. Ujsť by si ho preto nemal žiadny fanúšik banskobystrického hokeja.

SLOVAK TANGO

20. marca 2016 o 18:00, Robotnícky dom

Milovníci kvalitnej hudby a hlavne ženy, toto by ste nemali prehliadnuť. V marci sa v Robotníckom dome dočkáme koncertu Slovak Tango – Ženy nemožno ignorovať.

3T V BANSKEJ BYSTRICI

20. marca 2016 o 19:00, Záhrada – CNK

Divadelno-improvizačné trio 3T – Tri Tvorivé Tvory, v zložení Juraj „Šoko“ Tabaček, Lukáš „Pucho“ Púchovský a Stano „Stanley“ Staško, rozpúta v banskobystrickej Záhrade ďalšiu zo svojich improvizačných hi­er.

Čítajte tiež:

Špeciálny prehľad na marec pre Bystričanov: 10 lákadiel, ktoré by ste počas mesiaca nemali vynechať

Máme sa naozaj na čo tešiť: Veľký prehľad TOP 30 podujatí v Bystrici v roku 2016

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM