Jakub Forgács Rôzne Správy

VIDEO: Western bystrických gymnazistov. Únos triednej knihy v hollywoodskom štýle

Snáď ani filmári by sa nemuseli hanbiť za dielo bystrických gymnazistov. Kovboji, učiteľ na koni a očarujúce dámy vo vydarenom westernovom videu!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Western bystrických gymnazistov. Únos triednej knihy v hollywoodskom štýle
18
Galéria

Čas stužkových slávností je v plnom prúde. Je to azda najkrajšie obdobie v živote stredoškolákov. Obľúbenou a veľmi populárnou súčasťou tohto obdobia je kradnutie a pečatenie triednej knihy. Rok čo rok sú študenti kreatívnejší a odvážnejší. Teraz vám predstavíme počin 4.B z Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského v Banskej Bystrici.

Zdroj: YouTube.com

„Pečatenie sme natáčali 28. októbra 2016 na ranči v Podkriváni, kde má naša spolužiačka Janka Babicová ustajneného svojho koňa a majitelia ranču nám veľmi ochotne poskytli svoj nádherný priestor,“ povedala pre spravodajský portál Bystrica 24 štvrtáčka Erika Hroncová.

„Čo sa týka prípravy na natáčanie, trvalo nám dosť dlho zohnať všetky kostýmy, ale hlavne bolo ťažké sa dohodnúť na termíne natáčania. Režisérskou a scenáristkou zároveň bola naša nadaná spolužiačka Dominika Machalová, ktorá sa po skončení gymnázia chce uberať umeleckou cestou,“ povedala so slovami, že jej nápad sa všetkým hneď pozdával, a preto mohli začať s realizáciou.

„Náš pán triedny je telocvikár telom aj dušou, čiže dlho sme ho neprehovárali. Ján Brunovský sa na svoju úlohu tešil a naozaj musím povedať, že sa do nej vžil perfektne,“ poznamenala.

Vtipných scénok zažili gymnazisti mnoho, od vypadnutiu textu, či keď úplne zabudli, čo majú robiť. „Ťažké bolo hlavne tváriť sa, že je nám teplo a pritom sme všetci boli zabalení v dekách, keď sme práve nenatáčali. Všetci sme veselé kopy, preto tváriť sa vážne bolo extrémne náročné, avšak nakoniec sme to zvládli,“ dodala.

„Moji spolužiaci ma stále naháňali so scenárom. Nakoniec som sa doň pustila víkend pred pečatením, avšak ostatní to zobrali vážne a za krátku chvíľu sa ho naozaj naučili. Vizualizáciu už nechali na mňa a kameramana Mareka Garaia, ktorý bol naozaj skvelý,“ pokračovala gymnazistka Dominika Machalová, ktorá dodala, že tému stužkovej a tým pádom aj pečatenia vybrali už na konci tretieho ročníka a keďže chceli niečo originálne, zvolili si práve western.

Pozrite si vydarené video bystrických štvrtákov v našej galérii!

V OBRAZOCH: Bystrickí gymnazisti vo westernovom únose triednej knihy
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM