Jakub Forgács Rôzne Správy

VIDEO: Bystrickí maturanti v úlohe hercov. Únos triednej knihy v mafiánskom štýle

Ďalší skvelý počin kreatívnych stredoškolákov z nášho mesta. Inšpirovaní filmami z 20. - 30. rokov minulého storočia natočili podarené maturitné video!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Bystrickí maturanti v úlohe hercov. Únos triednej knihy v mafiánskom štýle
7
Galéria

Natáčanie maturitných únosov triednej knihy je v posledných rokoch v kurze. Nevyhli sa mu ani piataci zo SOŠ hotelových služieb a obchodu v Banskej Bystrici, ktorí svoje dielo poňali v mafiánskom štýle.

Zdroj: YouTube.com

„Najprv sme sa nevedeli na ničom dohodnúť, ale potom jeden zo spolužiakov povedal, že si pozeral film Krstný otec a nám sa veľmi páčila myšlienka natočiť video v štýle 20. – 30. rokov. Pustili sme si úvodnú pieseň a všetci sme vedeli, že je to to pravé. Hoci paradoxom je že úvodná pieseň vôbec vo videu nebola,“ povedala pre spravodajský portál Bystrica 24 Kristína Hutyrová z 5.HB triedy.

Ako ďalej spomenul jej spolužiak Marek Svitek, celková príprava scenáru, nápadov, oblekov a iného trvala približne týždeň a samotné natáčanie osem hodín.

S úlohou vo filme sa vraj rýchlo stotožnila aj triedna profesorka piatakov. „Hneď ako prišla na natáčanie, už si diktovala podmienky, z ktorého uhlu ju máme natáčať, čiže to bola celkom zábava. Ale so samotným natáčaním nemala problém a súhlasila s nápadom aj s jej úlohou vo videu,“ pokračoval maturant Martin Bečko.

Celé natáčanie sa odohrávalo v nočnom klube v Banskej Bystrici. „Keďže sme sa pripravovali už v škole, tak sme museli prejsť dlhší kus cesty cez mesto v našich kostýmoch a s rekvizitami (s rôznymi zbraňami a kufríkmi). Ľudia nás zastavovali na ulici, či si nás môžu odfotiť a obzerali sa po nás zo skoro každého podniku, okolo ktorého sme prechádzali. Aspoň na chvíľu v živote sme sa cítili ako celebrity,“ dodal na záver Erik Čief, ktorý si vo videu zahral bossa.

Pozrite si vydarené video bystrických maturantov!

V OBRAZOCH: Bystrickí maturanti natočili vydarené video v mafiánskom štýle
7
Galéria
Foto: Marek Garai
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM