Jakub Forgács Kultúra

VIDEO: Bystrická kapela Rock Reunion v novom klipe: Najkrajšie veci sú v živote zdarma

Sú mladí a svojou hudbou už dávno prekročili hranice mesta. Chalani z Rock Reunion predstavili videoklip, ktorý vznikal aj na bystrickom plážovom kúpalisku a nesie silné posolstvo!

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Bystrická kapela Rock Reunion v novom klipe: Najkrajšie veci sú v živote zdarma
Zdroj: YouTube.com

Pred pár týždňami sme vám priniesli správu o natáčaní nového klipu bystrickej kapely Rock Reunion. Mladí rockeri využili vo videu aj zábery z pirátskej lode na plážovom kúpalisku, no nechýbalo ani štýlové retroautíčko. Svetlo sveta iba v nedeľu uzrelo finálne dielo. A veru, je poriadne vydarené

"Je o slobodomyseľnom rockerovi, ktorý žije úplne slobodný život. Herec predstavuje chlapa, čo je úplne free, potetovaný. Príde na svojom retro aute a robí hlúposti, vytrhne im mikrofón skáče s nimi a baví sa. Ide o zábavu a letnú atmosféru a o celkové pozitívne vyznenie,“ uviedol Matúš Mikuláši, ktorý sa podpísal pod kameru a strih.

Singel Láska & Karma nesie práve posolstvo, že všetko najlepšie v živote je zadarmo: Rodina, priatelia, láska aj karma! Teraz si ho, aj s fotkami z natáčania, môžete pozrieť v našich galériách!

Rock Reunion je punk rocková kapela, ktorá vznikla v roku 2008. Tvoria ju Radovan Oravkin, Milan Kováč, Dominik Sabov a Andie Debnár. Kapela sa na Slovensku preslávila hlavne singlom „Dokonalá (Hej prdel)“ v spolupráci s raperom Kalim. Chalani patria medzi rockové kapely s prvkami popu a punku. Kapela sa zviditeľnila aj pôsobením v hudobnej súťaži X Faktor. Doteraz vydali chalani dva albumy Pozerám dopredu (2011) a Denník (2014) s dvanástimi autorskými skladbami. Rock Reunion burcuje publikum na slovenských festivaloch a hudobných akciách.

Čítajte tiež:

FOTO: Mladí Bystričania to poriadne rozbalili. Rock Reunion natáčali klip na pirátskej lodi

FOTO: Natáčanie videoklipu s bystrickými Rock Reunion
13
Galéria
Foto: Ivana Kováčiková / Zdroj: Dnes24.sk
VIDEO: Nový klip kapely Rock Reunion - Láska & Karma
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM