Ivana Kováčiková Kultúra

VIDEO: Atmosféra leta na rodinnom festivale? Zjazd karavanov, grilovačka aj skvelá hudba

Už po piatykrát zabaví celú rodinu! Vezmite klobúk, úsmev a pridajte sa k stovkám usmiatych tvárí, ktoré si vychutnajú letnú atmosféru na netradičnom festivale.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Atmosféra leta na rodinnom festivale? Zjazd karavanov, grilovačka aj skvelá hudba
Zdroj: YouTube.com

Už 23. júla sa neďaleko Banskej Štiavnice, v Hontianskych Nemciach, uskutoční už piaty ročník festivalu Atmosféra. V malebnej dedinke organizátori pripravili program, ktorý ulahodí rodine a priateľom. Od obeda budú najmenších návštevníkov zabávať detské divadlá, tvorivé dielne, rôzne workshopy, detský kútik, vedecký park, unikátny drevený kolotoč a mnohé iné. Deti do 12 rokov majú vstup na festival zdarma.

Pre staršie ročníky bude počas dňa pripravený zjazd legendárnych karavanov Volkswagen, ktorý vás vráti do bezstarostných čias minulého storočia. „Ak si menej sentimentálny a máš radšej moderné technológie, práve pre teba sme pripravili vedecký park s 3D technológiou, Live graffiti exibície. Pre maminy a starké bude pripravená grilovačka s Martinou Grňovou a prednáška o zdravom stravovaní,“ upresnila program organizátorka Margaréta Pavlovová.

Vyvrcholením festivalu bude pódiové vystúpenie kapely Korben Dallas. Bratislavská kapela vydala už svoj štvrtý album a hráva na viacerých slovenských festivaloch. Podmanivý hlas Juraja Benetina si určite získa aj vás. Následne si „stage“ preberie raper Vec s DJom Škrupom. Naživo, gramofóny, mikrofóny a super zábava.

V Hontianskych Nemciach nebude chýbať ani handmade market s predajcami z celého Slovenska, ktorí sa predstavia so širokou ponukou ručne maľovaných tenisiek, handmade šatiek, naušníc a mnohého iného. Do tanca a k chutnému jedlu a pitiu na festivale bude počas dňa hrať množstvo žánrovo rôznorodých kapiel ako Horehigh, Anabela Mollová s kapelou, Inotaj či Anthony Flare. Nočný program prinesie regge atmosféru s Abnorman spolu s MC Gremom z Krakowa, až pokým nám budú sily stačiť.

Čítajte tiež:

Žrďkár Ján (25) z Bystrice: Skákať dole hlavou na tenkom kuse laminátu mi dodáva adrenalín

VIDEO zo srdca Slovenska: Zábery Bystrice, ktoré vznikali rok a stoja za to

VIDEO: Rodinný festival Atmosféra už tento víkend
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM