Jakub Forgács Kultúra

Vianočná romantika, ktorú môžu Bystričanom závidieť: V ruke punč, kultový príbeh a výhľad na nočnú panorámu!

Banskobystričania môžu na vlastnej koži pocítiť, čo to znamená pravá vianočná romantika. Tá sa dá zažiť aj takto: v ruke punč, kultový príbeh a k tomu všetkému ešte aj výhľad na nočnú panorámu mesta.

Ilustračný obrázok k článku Vianočná romantika, ktorú môžu Bystričanom závidieť: V ruke punč, kultový príbeh a výhľad na nočnú panorámu!
Zdroj: Dnes24.sk

Pár dní pred Vianocami, pri kapustnici a horúcom punči… Tak si budeme môcť vychutnať kultový príbeh. Pozrite, čo sa to chystá v Banskej Bystrici.

Super nápad, ktorý škoda nezažiť na vlastnej koži. Občianske združenie za! amfiteáter pripravuje na sobotu 19. decembra o 16:30 na banskobystrickom amfiteátri druhý ročník podujatia s názvom Vianoce na amfiteátri. Bude sa premietať film S tebou ma baví svet a opäť nebude chýbať ani teplý punč či kapustnica.

Hoci Poklad na striebornom jazere vo veľkom uzavrel prvú sezónu Letného kina na amfiteátri, nebola to bodka tohtoročnej premietacej sezóny. Vzhľadom na minuloročný úspech predvianočných Pelíšok sa Občianske združenie za! amfiteáter rozhodlo pokračovať v „tradícii“ Vianoce na amfiteátri,a tentokrát premietne ďalšiu filmovú klasiku.

Kultovú rodinnú komédiu S tebou ma baví svet pozná asi každý a každá. Zimná pánska jazda troch otcov a ich detí v zasneženej krajine je pre mnohých súčasťou vianočného televízneho programu.Čo tak ale zažiť tento rodinný rituál na amfiteátri? Aj Pelíšky či Winnetou ukázali, aké to je zdieľať niektoré doslova „zľudovené“ scény pod holým nebom s ďalšími desiatkami či stovkami ľudí,s výhľadom na nočnú bystrickú panorámu. A zimy sa netreba obávať, bude sa opäť variť punči kapustnica. Len nezabudnite deky pod pazuchy.

Atmosféra vianočného trhu sa tak nezdrží len na námestí, ale v sobotu 19. decembra bude opäť prítomná aj na amfiteátri. Vstupné bude 2,5 / 3,5 eur, pričom je pripravené aj špeciálne rodinné vstupné 5 eur. Stačí splniť podmienku: aspoň jedno dieťa a aspoň jeden rodič alebo starý rodič.

Čítajte tiež:

Atmosféra najkrajších sviatkov sa krásne vystupňuje: PREHĽAD najväčších vianočných lákadiel v Bystrici

Foto: Dodiak Lukáč

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM