Jakub Forgács Rôzne Správy

Veterány, ohňová šou aj grilované dobroty. Dni obce Lučatín s nabitým programom

Neďaleko Bystrice sa chystá parádna dedinská akcia. Čo všetko sa bude dať zažiť v Lučatíne? Pozrite si program!

Ilustračný obrázok k článku Veterány, ohňová šou aj grilované dobroty. Dni obce Lučatín s nabitým programom
9
Galéria

Ešte nemáte premyslený program na víkend? V neďalekom Lučatíne sa v sobotu koná Deň obce Lučatín. Pripravený je bohatý program na futbalovom ihrisku TJ Mladosť pre malých aj veľkých návštevníkov. Odštartuje o 10:00 hrami pre najmenších. Nebudú chýbať ukážky veteránov (motoriek), lukostreľba, nafukovací skákací hrad, maľovanie na tvár, Sokoliari kráľa Svätopluka, či ukážky hasičov.

O 12:00 bude pokračovať Lučatínska grilovačka. Súťažiť sa bude v grilovaní hydinového špízu na drevenom uhlí na vlastnom grile. Sily si zmerajú trojčlenné družstvá.

Hlavný program odštartuje o 14:00 a moderovať ho bude Pítr Spevák. Tešiť sa môžete na FS Partizán zo Slovenskej Ľupče, Klub dôchodcov Lučiná + píšťalkára Šimonka, Element Dance Club, tombolu, kapelu Durchgang, ohňovú show aj zábavu s DJ-om.

Počas akcie budete môcť navštíviť aj mnoho predajných stánkov. Chýbať v nich nebudú žinčica, bryndza, domáce tvarožníky, sladkosti, perníky, medovina, drevorezba, či suveníry. K dispozícii bude aj bufet s nealkom, pivom, vínom, kávou, vynikajúcim poľovníckym, hovädzím, či mexickým guľášom a lučatínskymi langošmi.

Foto: ilustračné

Jarmoky
9
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM