Jakub Forgács Rôzne Správy

Veľký plesový ťahák pre Bystričanov. Kde všade sa môžete vytancovať?

Plesová sezóna klope na dvere. Nazrite do veľkého prehľadu tancovačiek v Bystrici a okolí!

Ilustračný obrázok k článku Veľký plesový ťahák pre Bystričanov. Kde všade sa môžete vytancovať?
5
Galéria
Zdroj: TASR

PLES MESTA BANSKÁ BYSTRICA

12. januára, Hotel Lux

Veľká udalosť plesovej sezóny sa blíži! Mesto Banská Bystrica sa rozhodlo pokračovať v tradícii a Bystričania sa môzu opäť tešiť na Mestský ples. V piatok 12. februára v Hoteli Lux opäť nebude núdza o zvučné mená. Plesajúci sa môžu tešiť na Michala Davida, Beatu Dubasovú a Davida Mattioliho. Cena vstupenky je 80 eur.

33. PLES STRELNÍKY

12. januára o 20:00, Strelníky

Obecné zastupiteľstvo Strelníky pripravuje 12. januára 33. ples obce. Začiatok je o 20:00. Záujemcovia si vstupenky môžu prísť zakúpiť na tunajší Obecný úrad. V tombole na vás čakajú zaujímavé ceny.

DONOVALSKÝ BÁL „MRAZIVÁ NOC KRIŠTÁLOV“

20. januára, Residence & Hotel Donovaly

Večer plný elegancie, noblesy a spoločenských zážitkov. Donovalský bál prinesie 20. januára dokonalý servis, špeciálny program pre dámy a pánov počas denných príprav, salón krásy, ako aj gurmánske špeciality šéfkuchára. Zabavíte sa za sprievodu Marcely Molnárovej, Gustáv Brom Band, a Sama Tomečka. Chýbať nebudú ani tanečníci Mirky Kosorínovej. Cena pobytu je 150 / 200 eur.

XVII. UNIVERZITNÝ BÁL 2017

26. januára o 19:00, Hotel Lux

Na v poradí už 17. Univerzitný bál sa môžete tešiť aj v piatok 26. januára o 19:00. Vychutnať si plesanie v Hoteli Lux môžete za 59 eur. Hosťom večera bude Helena Vondráčková. Tešiť sa môžete aj na Richarda Rikkona & Berca Balogha, All Star Band, Natáliu Hatalovú, Romana Juraška, DJ-a a tombolu.

21. REPREZENTAČNÝ PLES GJGT

27. januára o 18:00, Hotel Lux

Vytancovať sa budete môcť prísť aj na Dvadsiaty prvý reprezentačný ples Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského v Banskej Bystrici pre rodičov, absolventov a priateľov školy. Uskutoční sa v sobotu 27. januára o 18:00 v Hoteli Lux.

PLES MLADÝCH BYSTRIČANOV VOL. II

27. januára o 18:00, Evanjelický spolok

Nenechajte si ujsť ples v štýle Great Gatsby. Cena lístka 39 eur zahŕňa welcome drink, večeru, kávu, vystúpenie kapely Gatsby Sounds, prekvapenie, DJa a polnočnú kapustnicu. O polnoci na vás čaká bohatá tombola s hodnotnými cenami.

URPÍNSKY PLES

2. februára o 18:00, Dom Misijného hnutia

Po úspešnom 0-tom ročníku Urpínskeho plesu sa jeho oficiálny 1. ročník uskutoční aj tento rok, a síce 02.02.2018 (piatok) v priestoroch Domu Misijného hnutia. Cena lístka je nezmenená 35 eur/osoba. Okrem skvelej ľudovej hudby Slančíkovci sa môžete tešiť na módnu prehliadku talentovanej návrhárky Mišky Giertlovej – Fake Folk a hosťa večera unikátne speváčky Sestry Matákové.

PLES TROCH GYMNÁZIÍ

2. februára o 18:00, Dom Kultúry – Podlavice

Evanjelické gymnázium, Gymnázium Mikuláša Kováča a Športové gymnázium budú plesať spoločne. Príďte sa zabaviť na úrovni 2. februára od 18:00 v Dome Kultúry – Podlavice. Lístky v cene 20 eur sú k dispozícii u predsedov jednotlivých škol. Tešiť sa môžete na kultúrny program, večeru aj tombolu.

5. REPREZENTAČNÝ PLES FOLKLÓRNEHO SÚBORU BYSTRINA

3. februára o 19:00, sála na Hornej ulici

Ani ďalší folkloristi nevynechajú plesovú sezónu. Piaty reprezentačný ples folklórneho súboru Bystrina sa chystá na sobotu 3. februára v sále na Hornej ulici. Medzi účinkujúcimi sú Faber Dance School. Martin Vetrák a Rusín Čendeš Orchestra. Počas celého večera vás budú zabávať: ĽH Juraja Pecníka a DJ Miroslav Lalík. Vstupenka zahŕňa prípitok, predjedlo, hlavné jedlo, dezert, kávu, teplý a studený raut.

VČELÁRSKY PLES

3. februára o 19:00, Kultúrny dom v Slovenskej Ľupči

V cene 22 eur je aperitív, večera, káva, zákusok, polnočná kapustnica a víno. O zábavu sa postará Ľudová hudba Roba Uhrina, DJ a bohatá tombola.

SLIAČSKY KÚPEĽNÝ PLES

3. februára o 19:00, Spoločenská dvorana Palace

Môžete sa tešiť na skvelých umelcov ako Josef Laufer, Radoslav Kuric či Jana Filová, výborné jedlo a fantastickú zábavu! Zlatým klincom programu bude vystúpenie famóznej Sisi Sklovskej. Ceny vstupného sa pohybujú od 49 do 59 eur.

KORDÍCKY PLES

3. februára, Kordíky

O ples nebudú ukrátení ani Kordíčania. Začiatkom februára sa tiež môžu na tancovačku.

VI. REPREZENTAČNÝ PLES FPVaMV UMB

10. februára o 18:30, Hotel Lux

Aj na vysokoškolákov a učiteľov čaká večer plný hudby, tanca, večera, a bohatá tombola. Lístky na ich ples v Hoteli Lux kúpite za 40 a 50 eur.

BENEFIČNÝ PLES O.Z.MAČKY ZVOLEN 2018

17. februára o 18:00, Hotel Palace – Sliač kúpele

Ak máte radi štvornohých chlpáčov a radi by ste im pomohli, v sobotu 17. februára môžete v Hoteli Palace – Sliač kúpele navštíviť aj Benefičný ples Mačiek Zvolen. Štvrtý benefičný sa bude niesť v rockovom duchu. Cena vstupenky je 30 eur zahŕňa milé uvítanie, prípitok, večeru (mysleli sme aj na vegetariánov), tombolu, švédske stoly, koláče a zábavu až do rána. K dispozícii bude aj bar. O zábavu sa postará obľúbený DJ Vlado Poliak.

Pokiaľ viete o plese, ktorý sa bude konať v Bystrici alebo okolí a v našom zozname chýba, napíšte nám na bystrica@global24.sk!

Foto: ilustračné

Ples, plesanie, tanec
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM