Hokej

Veľký hokejový sviatok a barani budú pri tom. Sily si zmerajú tímy zo Slovenska, Poľska aj Rakúska

Aj tento rok opäť zažijeme Memoriál Pavla Zábojníka. Netradične skoro sú známe mená tímov, ktoré sa pobijú o víťaznú trofej.

Ilustračný obrázok k článku Veľký hokejový sviatok a barani budú pri tom. Sily si zmerajú tímy zo Slovenska, Poľska aj Rakúska
Zdroj: TASR

Súčasťou hokejového leta vo Zvolene bude aj v tomto roku Memoriál Pavla Zábojníka. Už dvadsiaty ročník tradičného medzinárodného turnaja, sa uskutoční v termíne 16. – 18. augusta.

Organizátori sa v jubilejnom ročníku snažili priniesť divákom program, v ktorom sa stretne šesť kvalitných tímov z troch krajín a ich konfrontácia bude určite ťahákom pre všetkých hokejových fanúšikov. Netradične skoro, už v máji sú známe mená tímov, ktoré sa pobijú o víťaznú trofej.

Počas troch dní sa v deviatich dueloch hokejovým priaznivcom okrem domáceho HKM predstaví aj slovenský viacnásobný majster HC Košice, úradujúci šampión SR a účastník Ligy majstrov HC´05 Banská Bystrica, ďalej tradičný účastník, aktuálny majster Poľska a tiež účastník ligy majstrov GKS Tychy, trojnásobný víťaz EBEL-ligy KAC Klagenfurt z Rakúska a tradičný účastník tejto nadnárodnej súťaže, rakúsky Graz 99ers.

Foto: ilustračné

Zdroj: HKM Zvolen
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM