Jakub Forgács Správy

Veľkoplošné opravy ciest na najväčšom bystrickom sídlisku: TIETO ulice sa už čoskoro dočkajú

Hneď niekoľko sásovských ulíc neminú veľké opravy. Rozsiahle práce na najväčšom bystrickom sídlisku prebehnú už čoskoro. Ktorých úsekov sa týkajú?

Ilustračný obrázok k článku Veľkoplošné opravy ciest na najväčšom bystrickom sídlisku: TIETO ulice sa už čoskoro dočkajú
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

„Od pondelka 20. októbra pripravuje mesto Banská Bystrica veľkoplošné opravy na sásovských uliciach Tatranská a Starohorská,“ informovala tlačová tajomníčka mesta Barbora Winterová, podľa ktorej plánované opravy ciest v druhej polovici tohto mesiaca neminú ani najväčšiu mestskú časť. „Rozsiahle opravné práce miestnych komunikácií prebehnú konkrétne na Tatranskej ulici č. 68 – 92 a na Starohorskej ulici č. 6–30,“ doplnila.

„Touto cestou mesto Banská Bystrica prosí obyvateľov uvedených ulíc o zhovievavosť a pochopenie – predovšetkým v súvislosti s parkovaním, nakoľko kvôli spomínaným prácam bude nutné rešpektovať dočasné dopravné značenie a podľa potreby uvoľniť parkovacie miesta,“ pokračovala Winterová. Ako dodala, mesto doporučuje využiť voľné miesta parkoviska na Pieninskej

Ako mesto Banská Bystrica avizovalo v uplynulých dňoch, ďalšie opravy ciest v meste prebehnú podľa potreby a to v rôznom rozsahu a do vyčerpania určených finančných prostriedkov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM