Jakub Forgács Futbal

Veľká športová paráda pod Urpínom: Medzi futbalistami zvučných mien sa objaví aj Hamšík

Už čoskoro sa vám môže stať, že v Banskej Bystrici stretnete Boroša, Sylvestra, Zajaca, Jakubka, či Hamšíka. Pozrite, prečo sa títo a ďalší známi domáci hráči či legionári vyberú do nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Veľká športová paráda pod Urpínom: Medzi futbalistami zvučných mien sa objaví aj Hamšík
Zdroj: TASR

V športovej hale na Štiavničkách sa v piatok 26. decembra uskutoční už 15.ročník obľúbeného futbalového podujatia pod názvom MIBA Štefan Cup. Diváci budú mať príležitosť v dvadsiatichšty­roch zápasoch sledovať kvalitné futbalové umenie viac ako osemdesiatich hráčov.

Známe tváre z corgoň ligových mužstiev ako Boroš, Pečovský (Žilina), Grendel (Slovan) Snitka, Pančík (Podbrezová) a legionári Sylvestr (Nemecko) Ďuriš, Ďubek, Považanec, Lietava, Hlinka a Vodecký (ČR), Zajac. Pich, Maslo (PL) Jakubko (Rusko) budú doplňať v charitatívnom exhibičnom zápase o 17:30 známy športovci Bažík, Vladimír Moravčík, Švantner, Švagerko a diváci budú mať možnosť stretnúť aj Mareka Hamšíka.

Na Štefan Cupe sa od 9:00 predstavia nemenej známe futbalové mená pôsobiace v mužstvách banskobystrického regiónu (napr. Ďurčo, Kulik, Jobko, Kanda, Dikacz, Kentoš, Pančík, Murin, Gašpar, Rusnák, Ševčík, Jánoš ml. …..), ktorí budú súťažiť o víťaznú trofej. Obhajcom prvého miesta je mužstvo Fitaréna.

Prihlásené mužstvá: Aurora, Royal Brusno Kúpele, O'Neill, New Faces, Transmedic, MIBA, Fitaréna, Stará Ponorka

Foto: ilustračné

15.ročník obľúbeného futbalového podujatia pod Urpínom
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM