Marcel Páleš Samospráva

Primátor a prednosta rokovali so Saleziánmi o problémoch Sásovej: Mesto chce pomôcť!

Primátor mesta Banská Bystrica Peter Gogola a prednosta MsÚ Miroslav Rybár sa v utorok zúčastnili na rokovaní v Saleziánskom mládežníckom stredisku v Sásovej na Tatranskej. O čo išlo?

Ilustračný obrázok k článku Primátor a prednosta rokovali so Saleziánmi o problémoch Sásovej: Mesto chce pomôcť!
Zdroj: TASR

Témou stretnutia bola snaha vedenia mesta oboznámiť sa s problémami, ktoré zástupcovia Saleziánov Don Bosca vnímajú ako kľúčové a ktoré trápia aj obyvateľov sídliska Sásová.

Hľadanie možností spolupráce

Saleziáni informovali vedenie mesta o aktivitách, ktoré vykonávajú v prospech celej komunity i obyvateľov Sásovej. Na stretnutí sa rozprávali aj o možnostiach využitia pozemku, ktorý patrí saleziánom, či spôsoboch spolupráce mesta a Saleziánskeho mládežníckeho strediska.

Primátor mesta Peter Gogola prisľúbil pomoc pri organizovaní kultúrnych a spoločenských podujatí, ktoré saleziáni organizujú vo vlastnej réžii. „Veľmi veľa pozitívnych ohlasov som počul o podujatí Pastierske Vianoce a bol by som veľmi rád, keby mohlo aj mesto participovať na tomto podujatí, či už finančným príspevkom alebo formou pomoci s organizáciu a propagáciou,“ povedal Peter Gogola.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM