Monika Obrtalová Krimi

Včerajšia razia v nočných podnikoch

V súvislosti s nepriaznivým vývojom trestnej činnosti mládeže spáchanej pod vplyvom alkoholu bola včera v čase od 20.00 do 24.00 hodiny v Banskej Bystrici vykonaná preventívno-bezpečnostná akcia. Zameraná bola na odhaľovanie priestupkov na úseku ochr

Takisto na odhaľovanie drogovej trestnej činnosti, aj na pátranie po hľadaných a nezvestných osobách. Išlo o súčinnostnú akciu, do ktorej sa zapojilo 21 policajtov z Okresného riaditeľstva PZ v Banskej Bystrici, 24 príslušníkov Mestskej polície Banská Bystrica, 2 pracovníci Úradu práce sociálnych vecí a rodiny Banská Bystrica a 2 pracovníci Inšpektorátu práce Banská Bystrica.

Policajti sa zamerali na kontrolu vytipovaných reštauračných a pohostinských zariadení, kde je predpoklad požívania alkoholických nápojov mladistvými a maloletými osobami. Počas bezpečnostnej akcie bolo skontrolovaných 102 osôb, z ktorých 12 mladistvých bolo pod vplyvom alkoholických nápojov. Počas výkonu akcie nedošlo k žiadnej mimoriadnej udalosti a neboli zaznamenané žiadne trestné činy.

Zdroj: KRPZ Banská Bystrica

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM