Jakub Forgács Krimi

Vážna nehoda na R1 medzi Bystricou a Zvolenom. Po zrážke kamióna s autom štyria zranení!

Podľa slov hasičov došlo na rýchlostnej ceste k nehode kamióna s osobným autom. Ako uviedli záchranári, až štyria ľudia boli prevezení do nemocníc. Čítajte ďalšie podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku Vážna nehoda na R1 medzi Bystricou a Zvolenom. Po zrážke kamióna s autom štyria zranení!
Zdroj: Policajný zbor SR

„V piatok o 6:37 bola ohlásená dopravná nehoda kamióna a osobného auta na 148. kilometri rýchlostnej cesty R1 medzi Zvolenom a Banskou Bystricou,“ uviedlo pre spravodajský portál Bystrica 24 Dušan Hancko z Operačného strediska Krajského hasičského riaditeľstva.

„Došlo k zrážke osobného auta a kamiónu. Naši príslušníci zasahovali v rozsahu dvoch jednotiek. Jedna z hasičskej stanice Zvolen a druhá z hasičskej stanice Banská Bystrica,“ pokračoval so slovami, že po príchode na miesto udalosti zabezpečili vyslobodenie zranených osôb a asistovali zdravotnej záchrannej službe pri ošetrení.

„Na mieste boli štyria zranení, traja ľahšie a jeden muž (61) s polytraumou – viacerými vážnymi poraneniami. Všetci štyria boli prevezení do nemocníc v Banskej Bystrici a vo Zvolene,“ doplnil pre Bystrica 24 Boris Chmel, hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Následne hasiči vykonali nevyhnutné opatrenia na mieste udalosti tak, aby mohol byť sprejazdnený jazdý pruh a zabezpečená plynulosť cestnej premávky. „Udalosť je už zlikvidovaná,“ dodan Hancko.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM