Jakub Forgács Krimi

Vandalský útok na bystrickom sídlisku: Nad týmto môžeme len krútiť hlavami!

Drzosť niektorých ľudí nepozná hraníc! Dôkazom je aj banskobystrický športový areál, na ktorého revitalizáciu mesto iba minulý rok vyčlenilo tisíce eur a už čelil vandalskému ataku.

Ilustračný obrázok k článku Vandalský útok na bystrickom sídlisku: Nad týmto môžeme len krútiť hlavami!
Zdroj: TASR

Podľa polície sa incident odohral v piatok okolo 15:30. „Operátor kamerového systému mestskej polície zistil, že v lokalite ihriska na Okružnej ulici na Fončorde dochádza k poškodzovaniu doskového oplotenia,“ informoval Miroslav Bálint, náčelník banskobystrickej mestskej polície. Ako ďalej uviedol, na miesto bola veliteľom operačného strediska vyslaná hliadka, ktorá zistila, že oplotenie je poškodené.

Policajná hliadka podľa jeho slov zadržala jednu podozrivú osobu z neďalekej sociálnej bytovky na Internátnej, ktorú identifikovala. “Zistila ďalšie skutočnosti poškodenia majetku a ďalších dvoch podozrivých. Uvedenú vec sme nahlásili riaditeľovi športových a rekreačných zariadení, ktorý má objekt vo svojej správe,“ povedal Bálint, ktorý doplnil, že keďže sa jedná o poškodzovanie majetku, kde vznikla škoda, vec bude odstúpená obvodnému oddeleniu policajného zboru Banská Bystrica k ďalšiemu konaniu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM