Jakub Forgács Rôzne Správy

Valentínska párty s nápojom láskavosti. Bystričanov spojí krásna akcia

Láskou netreba šetriť v žiadnom období. No ak sa vo februári vyberiete do Komunitného centra Fončorda, zažijete jej predsa o čosi viac!

Ilustračný obrázok k článku Valentínska párty s nápojom láskavosti. Bystričanov spojí krásna akcia
17
Galéria
Zdroj: Komunitné centrum Fončorda

Všetci Bystričania, ktorí ľúbia a sú ľúbení, môžu v piatok 17. februára o 17:00 zavítať do Komunitného centra Fončorda (KCF). Už po druhýkrát sa tu bude konať krásna akcia Láskavosť v komunite. Hlavná myšlienka podujatia je šíriť v komunite nielen lásku, ale najmä láskavosť.

Chýbať nebude kreatívna dielnička so zručným seniorom dedkom Jožkom, v ktorej si deti vyrobia praktický darček pre svojich rodičov, starých rodičov alebo súrodencov. Zaujímavosťou a tohtoročným lákadlom bude aj tvorivá práca s amatérskou cukrárkou Tinkou, ktorá záujemcov naučí ako spracovať fondán a vyrábať z neho jedlé kvietky.

Súčasťou podujatia v KCF bude špeciálne valentínske menu, v mene hesla „Kde je lásky dosť, hovorí sa, že majú ľudia sladký život“, počas ktorého sa návštevníci vrátia do detských čias. Samozrejme, akékoľvek pečené aj nepečené prejavy LÁSKAvosti, sú od hostí vítané na komunitnom stole.

Zapojiť sa môžete aj do súťaže. Stačí, ak na mail kcfoncorda@gmail.com napíšete, ako prejavujete lásku a láskavosť tým, ktorých si vážite a máte radi. Naj tipy, ktoré môžu inšpirovať aj iných, budú odmenené na komunitnej slávnosti.

Pozrite si v priloženej fotogalérii aj to, ako to vyzeralo na akcii Láskavosť v komunite minulý rok!

Foto: ilustračné

V OBRAZOCH: Láskavosť v komunite 2016
17
Galéria
Zdroj: Komunitné centrum Fončorda
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM