Monika Obrtalová Futbal

V úvodnom zápasej sezóny remíza

Súperi sa pustili do vzájomného duela so zvýšenou opatrnosťou, takže šance sa vyskytovali len v náznakoch. Až na konci prvej dvadsaťminútovky sa diváci dočkali gólových akcií.

AS Trenčín – Dukla Banská Bystrica 2:2 (1:2) Góly: 20., 55. Peltier – 19. Hlinka, 39. Matúš. Rozhodoval: Kružliak, ŽK: Pančík, Turňa, Gyombér, Hučko (všetci B. Bystrica), 2223 divákov. AS Trenčín: Volešák – Godál, Klaščík, Ševela, Holúbek – Horváth (72. Lobotka) – Peltier (83. Mazan), Salinas, Štefánik, Hlohovský – Depetris. FK Dukla Banská Bystrica: Belic – Turňa, Gyombér, Vajda, Hučko – Hlinka, Považanec (78. Ľupták) – Pančík, Augustín (67. Laksík), Brašeň – Matúš (86. Kuzma).

Najskôr skóroval hosťujúci Hlinka zblízka hlavičkou do odkrytej brány po rohovom kope a už o minútu na opačnej strane vyrovnal Peltier, takisto nedôsledne bránený v blízkosti brány. Aktívnejší domáci potom zaváhali v zakončení pri niekoľkých sľubných príležitostiach a v 37. minúte ich za to potrestal po rýchlom protiútoku Matúš druhým bystrickým gólom.

Krátko po zmene strán sa Trenčínu podarilo druhýkrát vyrovnať, keď sa v 55. minúte Peltier najlepšie zorientoval v neprehľadnej situácii pred bránou. Hostia hrali v druhom polčase dosť pasívne, domácim sa však tvorba hry nedarila a hoci mali optickú prevahu, trápili sa a nič z nej nedokázali vyťažiť. V 66. minúte nezužitkoval dobrú príležitosť domáci Depetris, ktorý mieril na bránu. V záverečných minútach zápasu mohol strhnúť víťazstvo na stranu hostí Laksík, ktorý minul veľmi tesne žrď domácej brány. V kvalitou priemernom stretnutí sa zrodila zaslúžená remíza.

Zdroj a foto: TASR

futbal BBTT
6
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM