Jakub Forgács Rôzne

V programe osláv SNP nastali zmeny: Alexandrovci vystúpia v inom čase, Rottrová nepríde

Do veľkolepých osláv 70. výročia SNP zostáva už iba pár dní. V rámci ich programu sa návštevníci môžu tešiť na viacero zvučných mien a umelcov. Nie všetkým sa však do Banskej Bystrice nakoniec podarí prísť.

Ilustračný obrázok k článku V programe osláv SNP nastali zmeny: Alexandrovci vystúpia v inom čase, Rottrová nepríde
Zdroj: TASR

V programe osláv výročia SNP, o ktorom sme vás informovali už pred pár dňami nastali nepríjemné zmeny. „V piatok v rámci kultúrneho programu nebude vystupovať Ľudová hudba Ďatelinka s primášom Ondrejom Molotom, pretože na to nevyšiel čas a na poslednú chvíľu, v pondelok, odriekla svoju účasť pre chorobu pani Rottrová,“ informoval na dnešnej tlačovej besede Stanislav Mičev, riaditeľ Múzea SNP v Banskej Bystrici.

Na žiadosť ruskej strany sa podľa jeho slov mierne zmenila aj koncepcia programu. „Začnú Alexandrovci, ktorí mali pôvodne v piatok vystupovať na Červenom námestí v Moskve, ale prídu do Banskej Bystrice. Aby teda mali priestor na vystúpenie, tak sme ich dali na začiatok programu, pretože v sobotu 30. augusta budú skoro ráno odlietať naspäť do Moskvy,“ povedal Mičev, kde ako dodal, majú večer vystúpenie.

Foto: ilustračné

Tlačová beseda k jubilejným oslavým výročia SNP
6
Galéria
Foto: Jakub Forgács / Zdroj: Dnes24.sk
Tlačová beseda k jubilejným oslavým výročia SNP
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM