Monika Obrtalová Futbal

V extraligovom šlágri víťazstvo Fit Arény

Ďalšie kolá mestských líg malého futbalu priniesli hneď niekoľko zaujímavých zápasov. Najpútavejší z nich sa odohral jednoznačne v extralige, kde sa stretol prvý tím tabuľky s druhým. Na konci zápasu sa nakoniec radovali hráči vedúcej Fit Arény, ktor

V 1. lige využili zaváhanie svojich prenasledovateľov hráči Capanegry, ktorí vďaka víťazstvu nad Fortkou-Alice (12:3) opäť zvýšili svoj náskok na čele tabuľky, tentokrát už na sedem bodov. Dopomohla im k tomu remíza druhého Lazia so Skackavou (2:2) a prehra Iveca s Ariasom (3:5). Prehry tímov na druhom a treťom mieste využili Godzily, ktoré zvíťazili nad Arsenalom (3:1) a poskočili tak hneď za Capanegru.

Darilo sa však aj tímom zo spodku tabuľky. Posledná Mladosť prekvapujúco zdolala šieste Nemce (7:2) a úspešný bol aj tretí tím od konca – Arias, ktorý zdolal dokonca tretie Iveco (5:3).

V 2. lige dalo vyžrebovanie dohromady prvé dva tímy tabuľky proti mužstvám z jej opačného konca. Hoci sa žiadne prekvapenie na najvyšších priečkach nekonalo, prvý Hellius sa prekvapujúco natrápil s predposledným Ajaxom a nakoniec vyhral len o jediný gól. Šláger kola sa hral ešte v piatok, keď tretí Electric Blue zdolal štvrtú Spartu v zápase bohatom na góly 8:4, keď si rozhodujúci náskok vypracoval už do polčasu, ktorý vyhral o štyri góly.

V 3. lige opäť potvrdil svoju dominanciu Viťo Team, ktorý ani v 12. kole nenašiel protivníka, ktorý by mu dokázal zobrať jediný bod. V zápase proti tretiemu Multivitamínu zvíťazil 4:2 a naďalej ostáva s plným počtom bodov v tabuľke na prvom mieste. A keďže druhý TAMI nedokázal zvíťaziť nad šestnástym Sosaurusom (5:5), natiahli svoj náskok na čele už na 8 bodov.

Zápasy 4.A ligy skončili bez prekvapení, vedúca dvojica dokonca potvrdila svoje postavenie v tabuľke vysokými, dvojcifernými víťazstvami.

Rovnako bez väčších prekvapení dopadli aj zápasy v 4.B lige, nečakala sa možno len prehra štvrtého Juniperusu s OFK Kredenc (2:3).

Vo 4.C lige potvrdili svoju jednoznačnú dominanciu hráči Tigers United, ktorí vyhrali aj vo svojom sedemnástom zápase sezóny. O body ich nepripravil ani tretí Salve FC, s ktorým si poradili vysoko 9:3.

Aj vo 4.D lige potvrdili vedúce tímy svoje postavenie, keď jednoznačne zdolali svojich súperov. Prvý Priechod rozstrieľal Ten Expres 15:2 a tretí Pingoši nešetrili Hradec, nad ktorým vyhrali 14:6. Problémy mal jedine druhý Maxo, ktorý nakoniec zdolal Pizza lásku tesne 4:3.

S našou kamerou sme sa vybrali na zápas 1. ligy medzi tretím Ivecom a šestnástym Ariasom. Išlo o typický prvoligový zápas s množstvom prihrávok a taktického bránenia vlastnej polovice. Jednoznačných šancí v zápase síce nebolo veľa, napriek tomu sa však strelci dokázali presadiť až osemkrát. Hoci loptu mali na svojich kopačkách viac hráči vyššie postaveného Iveca, Arias ich rýchlymi protiútokmi dokonale zaskočil a dostal sa do rýchleho vedenia 3:0. Hoci sa Ivecu podarilo znížiť na rozdiel jediného gólu, Arias si už radosť z prekvapenia kola ujsť nenechal. Vysoká efektivita mu nakoniec priniesla dôležité tri body. Videozostrih zo zápasu nájdete nižšie, na konci fotogalérie zo zápasu Mladosť – FC Nemce nájdete aj kompletné výsledky a tabuľky z víkendových zápasov.

mm

V extraligovom šlágri víťazstvo Fit Arény
1
Galéria
futbal_maly30.4.
40
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM