Jakub Forgács Krimi

V byte na bystrickej ulici vypukol požiar. Hasiči vyniesli muža (26) s rozsiahlymi popáleninami!

Hasiči pod Urpínom bojovali s ohňom. Pri požiari bytu zachraňovali život mladíka. Aké vážne sú jeho zranenia? Tu sú ďalšie podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku V byte na bystrickej ulici vypukol požiar. Hasiči vyniesli muža (26) s rozsiahlymi popáleninami!
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Banskej Bystrici začal trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví a prečinu poškodzovania cudzej veci. „V nedeľu okolo 18:00 na Javorníckej ulici v Banskej Bystrici došlo z doposiaľ nezistených príčin k požiaru v byte,“ uviedla pre spravodajský portál Bystrica 24 banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Andrea Petrovičová.

Ako uviedla Zuzana Farkasová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, požiar vypukol na 1. poschodí pred pol siedmou večer. Hasiči požiar zlikvidovali a z bytu vyniesli jednu osobu s popáleninami, ktorú odovzdali do opatery záchrannej zdravotnej služby.

„Mž (26) z Banskej Bystrice utrpel rozsiahle popáleniny s dobou liečenia a práceneschopnosti nad 42 dní,“ dodala Petrovičová so slovami, že škoda, ktorá vznikla pri poškodení zariadenia bytu obhorením a zadymením zatiaľ ešte nebola vyčíslená.

Čítajte tiež:

FOTO: Úradovanie vandalských sprejerov v Bystrici. Mladík prišiel s nečakaným priznaním!

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM