Jakub Forgács Rôzne

V Bystrici prebiehajú veľké opravy ciest i chodníkov: Môžete sa tešiť aj vo vašej štvrti?

Banskobystričania majú dôvod na radosť. V našom meste pokračujú veľkoplošné aj lokálne opravy ciest a chodníkov. Ktorých ulíc sa týkajú a čo všetko sa na nich plánuje urobiť?

Ilustračný obrázok k článku V Bystrici prebiehajú veľké opravy ciest i chodníkov: Môžete sa tešiť aj vo vašej štvrti?
Zdroj: TASR

„Koniec uplynulého týždňa priniesol obyvateľom úspešné ukončenie opravy kanalizácie na Zelenej ulici. Mesto aktuálne pokračuje v opravách komunikácií v jednotlivých častiach mesta,“ informovala tlačová tajomníčka mesta Banská Bystrica Barbora Winterová, podľa ktorej už v priebehu tohto týždňa bude ukončená oprava cesty na ulici Podháj 31–41.

Opravných prác sa podľa hovorkyne následne dočká Hurbanova ulica, Hviezdoslavova ulica či Mládežnícka ulica. „Ďalšie naplánované opravy ciest sa v blízkej dobe budú realizovať aj na Tatranskej ulici, Starohorskej ulici, Tulskej ulici, Moskovskej ulici, či Rudohorskej ulici,“ pokračovala Winterová. Ako doplnila, tešiť sa môžu i obyvatelia Pestovateľskej ulice, kde prebehne komplexná výmena a doplnenie zábradlia, ale aj obyvatelia Mlynskej ulice, na ktorej mesto v blízkej budúcnosti vybuduje oporný múr a výhybňu.

„Nasledovať budú opravy ďalších ciest v meste podľa potreby a stupňa ich poškodenia, až do vyčerpania určených finančných prostriedkov,“ dodala Winterová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM